Forum Sport Siatkówka
ZMIEŃ
      przegrany

przegrany

(48 wyników)
    • Mądrzy są Rosjanie . przegrali żeby nie grać z Brazylią
    • przegrali bo grali rezerwami, proste - i bardzo dobrze
    • ..z Czechami i bedzie pozamiatane. i Anastasi do zwolnienia
    • No i gdzie Ci co się podniecali wygraną nad Brazylią w meczu TOWARZYSKIM? Mówiłem, że to tylko mecz o pietruszkę był i Brazylijczycy przegrali, bo jak mogliby wygrać na otwarcie NOWEJ hali sportowej? Byłby obciach :).
    • Robi się z nowu wielkie halo koło reprezentacji siatkarzy. Trener Castellani opowiada w wywiadach, jak kto jego nowi chłopcy wspaniale pracują, starają się na treningach. Ciekawe jak jeszcze przegramy kilka kolejnych meczów - oby nie, w polskiej prasie też tak będzie słodko. Z całym szacunkiem ale od 1998 roku kiedy w Polsce jest takie wielkie koło reprentacji, ligi siatkówki i całego tego sportu, tylko raz był sukces reprezentacji seniorów. Trener Lozano osiągnął II miejsce n...
    • typowo polskie myślenie-porażka staje się sukcesem:) i jak można odniosić sukcesy z takim nastawieniem??
    • Mnie zawsze rozbraja glupota polskich dziennikarzy i sportowcow (nie wszystkich - fakt). Ten lekcewazacy ton dziennikarzy o przeciwnikach po sobotnim spotkaniu z Kanada swiadczy nie tylko o braku profesjonalizmu, ale rowniez o zwyklej ludzkiej glupocie i braku kultury. Podobny ton pojawil sie (na szczescie nie u wszystkich) polskich siatkarzy, a to juz jest nie do przyjecia w profesjonalnym sporcie na tym poziomie. Cos z kultura i samoocena u Polakow jest nie tak.
    • do 12 seta to my chyba od ładnych paru lat nie przegraliśmy... oby to była tylko zasłona dymna przed ME;)
    • Najpierw bez odrobiny pokory się ogłasza, że PLS to trzecia liga świata, a później zbiera się bęcki od jakichś kelnerów z 20 ligi świata... Później wszyscy się dziwią, że reprezentacja zbiera łomot od jakichś kelnerów z np. Finlandii...
    • Uwaga! Anty fani znowu będą działać! Szkoda było tego medalu ale cuz zdarza się.Trzeba zapomnieć!
    • To przegrana w typowo polskim stylu, kompletny brak motywacji. W tej grupie w ogóle jakieś dziwne wyniki. Skra przegrywa 0-3 z Niemcami, Niemcy przegrywają z Grekami, Rosjanie wygrywają z Polakami. Jeśli ktoś przyjrzy się wynikom setów to cuda. Wielu pewnie będzie pisać że to równa grupa, ale ja mama swoją teorię spiskową. Kryzys i.t.d. .... Z grupy wyjdą Iskra i Panathinaikos. Nadchodzi czas oszczędności.
    • przynajmniej walczyli w przeciwieństwie do Adamka...
    • pewnie Resovia ucieszyła by się z tego składu,choć pokazali , że grają dobrze
    • Oglądałem to żenujące widowisko. Żal bylo patrzeć na męczące się siatkarki Muszyny. I jeszcze ten uśmieszek na twarzy Zenik !! Może potrzeba jakiegoś wstrząsu? Mirek nie ma siły wogóle . Wskazówki trenera , może i celne , ale kto je ma zrealizować jak nie ma przyjęcia, . Jednym słowem KOMPROMITACJA.
    • Panie Radku współczuję Panu.Na koniec sezonu będzie Pan "blondynem" Nie było jednego optymistycznego elementu w grze AZS -nawet woli walki / wyj.Bartman/. Jeśli utrzyma Pan sie z tym składem w lidze jest Pan cudotwórcą. Do zobaczenia na inauguracji w przyszłym roku bo w tym sezonie dla kogoś kto zna siatkówke nie ma co oglądać. Z szacunkiem dla Pana osoby. A nijaki '"prezes " pakosz to był w przebraniu w hali ?
    • Uff... Groźna Belgia pokonana w dwumeczu!
    • Mam wrażenie , że mając 12 bardzo dobrych zawodników następuje pomiędzy nimi tzw. spychoterapia każdy z nich myśli , nie muszę się wysilać bo jak mi coś nie pójdzie to zagra kolega , nie trenuje na maksa i nie gram na maksa . Następuje powolne obniżenie poziomu całego zespołu , co dzisiaj było bardzo widoczne .Obawiam się , że Skra niewiele ugra w lidze mistrzów .
    • dosyć dobra ta analiza, dodać jeszcze można tragiczne przyjecie, słabą zagrywkę, kiepską grę Murka (i brak Antigi) i mamy kompletny obraz gry mistrza Polski, nie takiego meczu spodziewali się kibice, nie chodzi nawet o przegraną ale o BRAK WALKI
    • choojowo :-(
    • ogladalem w tv pierwsze dwa sety. wygrane szczesliwie, po walce. ale wygrane. wydawalo sie ze polska druzyna staje sie coraz mocniejsza, a tu taka niespodzianka... szkoda przegranego meczu. zgadzam sie z trenerem wspanialym, ze przegralismy wygrany mecz. ale co robil trener przez 3 ostatnie sety? czy my gralismy w czterech na szesciu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się