Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      przegrany

przegrany

(17 wyników)
    • OROM przegrał z Hutą Zabrze dziś bylem na ogłoszeniu wyroku to skandal
    • Warto przeczytać co o Mirku myślą w Polsce na rożnych formach dyskusyjnych. Polecam własnie fora, które nie są starowane przez ludzi z Zabrza. Od początku było wiadomo, że nie ma szans i pociągnie całą PO w dól. Totalny błąd Panowie. Lepiej w wyborach do Sejmu wystawić teraz Rafała, a Mirek niech się zajmie swoim ogródkiem. Trzeba stawiać na ludzi sprawdzonych, którzy dostali dużo głosów w wyborach. Rafał z Szulikową przegrał minimalnie, a Mirek popłynął totalnie. lubczasopismo.salon24.pl/...
    • Skończył się piękny sen. Nie ma nas w dakszej grze :(
    • zamieszanie Sekuły w rodzinę Holewa, Urbańczyk, Potyka i jego powiązania polityczne skreślają go. Również na debacie jasno było widać, kto jest lepszym kandydatem. Trzeba zjednoczyć siły i od razu glosować na Elżbietę Kaczmarek - Huber.
    • nie udało sie zmanipulowac lokatorow spoldzielni, w wyborach do zarzadu zsm ludzie budki nie zdobyli ani jednego mandatu..... mimo medialnej nagonki, tysiąców złotych przeznaczonych na bilbordy itp. - wygrał zdrowy rozsądek lokatorówi!!!
    • wg mnie był to zły skład chemiczny krówki. Przed kolejnymi wyborami koniecznie do produkcji krówek trzeba zaprosić Panią Magdę Gessler. Mirek - keep smiling a krzesła prędzej czy później przemówią !
    • www.tvn24.pl/12690,1546943,,,kaczynski-jak-przegramy--w-2011--odejde-z-polityki,wiadomosc.html Czy po raz kolejny skłamał ?
    • 1. Wysyła fałszywy komunikat. Mówi Razem ,a wiadomo, że jest osobno. Jest skonfliktowane ze wszystkimi obozami. Wyborcy to wiedzą i czują dyskomfort. Gdby nazwa sugerowała właśnie, że proponuje się coś orginalnego to wówczas miałałoby to sens. 2. Kreują się na zamożnych, dobrze wyglądających panów, a prowadzą strasznie niechlujny marketing. Znowu sprzeczny sygnał do wyborcy. Nędzny projekt, klejony byle gdzie i byle jak. Czasem na fatalnych, zardzewiałych tablicach, a na DK 88 na...
    • Mówili że Górnik stanie do boju o Mistrza Polski chyba pierwszy będzie od końca tabeli co za ludzie w czepku urodzeni że wkładają ten klub ........
    • Oświadczenie Dziś już po raz czwarty prawomocny wyrok Sądu wykazał, że działania Mariana Gerlicha i Grażyny Herich szefów ZIS i GTV w stosunku do mojej osoby były bezprawne. Rada Miejska w uchwale już rok temu jednomyślnie uznała, że prezydent Zabrza nie realizuje swoich obowiązków w zakresie nadzoru nad bezprawiem i samowolą kierownictwa ZIS. Skutki dzisiejszego procesu to likwidacja nielegalnej instytucji ZIS. To Grażyna Herich zarzucając mi bezprawne działania na szkodę ZIS w k...
    • wójtowicz ma fatalne notowania... wita go wyprzedza w każdym rankingu
    • Dziś odbyła się rozprawa w sądzie okręgowym w Gliwicach w sprawie wczorajszego artykułu w Nowinach, które zostały pozwane przez Wójtowicza i ugrupowanie Razem..., sprawa została przegrana przez pana doktora i resztę, kiepskich mają prawników. Ciekawe jak teraz będą się bronić?
    • Skuteczne ogłoszenie w Głosie. Temat: ZBK. "Ogromny niepokój" i matczyna troska Wielceskutecznej. "Nowe skuteczne spojrzenie" zakłada konserwację starego układu, utworzonego przez Czarnegoromana i takie tam ble,ble,ble. Bo niby kto to robił do tej pory? Hasła, bzdety, marzenia, zamki na piasku. Zaraza ma być rozsiewana po mieście a nie do impetu wypalona. Skuteczni stawiają na tuzów z ZBKowskim rodowodem. Lokatorzy, czy słyszycie? Skuteczni stawiają na ZBKowskich!!!Ratujmy się! D...
    • Kochani forumowicze, mam takie pytanie: Gdzie musi pojechać Nasz kochany Górnik, żeby nie przegrać meczu? Proszę o Wasze typy.
    • powiedzcie mi ile ta szopka trwała będzie?? Szkoda kasy na ten klub. Zasłużyli na II ligę.
    • Gość portalu: nieuczciwy napisał(a): > Urbańczyk idealny niestety nie jest.---na taki post czekałem zwycięstwo > Ale Gołubowicz komunista...-----pukni się był chłopcze był jak w polsce był inny ustrój (poraz setny J.Gołubowicz jest jedynie kandydatem wystawionym przez SLD-UP) ps.nieuczciwy od kiedy sądzisz że pan"U"nie jest idealny ?-może od dzisiaj dopiero kiedy przegrał paromastoma głosami z J.Gołubowiczem!!! -typowe dla tego typu ludzi po 2 turze będzie wychwalał J...
    • przeczytałem artykuł z głosu Zabrza , nie ukrywam że moim kandydatem był pan Mariusz Wójtowicz ( dla mnie jedyny z pośród tej całej bandy)i teraz co P.Szulik, P. Marek żadne z nich nie nadaje się na takie stanowisko , karierowiczka za wszelką cenę dążąca do władzy i nikomu nie znany facet . Kogo wybiora wyborcy ??? Pokazaliśmy że nasze wybory nie są słuszne, odrzucając pana Wójtowicza teraz wyborca staje przed decyją - iść - nie iść - kogo wybrać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się