pszczyna

(7 wyników)
  • Gdzie można zrobić wesele w wyżej wymienionych miejscowościach albo w okolicy? Od razu napiszę, że odpada Zameczek w Promnicach. Mogą być restauracje albo sale w Domach Działkowca czy Strażnice. Z góry dziękuję
  • Szukam jakiegos magicznego miejsca na wesele,moze w okolicy wisly cos ciekawego jest??niestety mieszkam zagranica,dopiero w lipcu bede mogla odobiscie poszukac:( czy ktos ma jakis pomysl?? co mi doradzicie??
  • Czy za wejscie na zamek w Pszczynie i zrobienie sobie zdjęć ślubnych cos kosztuje(na pewno tak)jeśli tak to ile.Pozdrawiam.
  • Proszę o namiary na sprawdzone zespoły z okolic Pszczyny, Żor. A może ktoś kojarzy zespół Kontrasty?
  • ślub odbył się14 czerwca w Pszczynie a impreza w Wiśle w Krokusie. Wyszło cudownie, śliczna pogoda, piękne widoki, przyjemni goście, dobre jedzenie. Oczywiście znały się sytuacje o których nie pomyślałam, niestety daleko od Wisły mieszkam i nie zdążyłam umieści kartek na stole-kto gdzie siedzi. Ale przy 60 osobach nie było jakiegoś dramatu. Pierwszy taniec - wypracowany walc angielski - niestety nie został przećwiczony w sukni i to zwłaszcza dla pana młodego stanowiło problem, ale i tak...
  • Szukamy fajnego miejsca gdzie można zrobić sesję plenerową na Śląsku. Jesteśmy z Ziębic, ale miejsce jest dla nas obojętne bo na sesję rezerwujemy osobny dzień kolejny weekend po ślubie. Słyszałam, że ładne zdjęcia wychodzą w parku w Pszczynie, ale nigdy tam nie byłam. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia lub własne zdjęcia? Prosze o pomoc!
  • jestem ciekawa czy placi sie cos za to ze ma sie tam sesje??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się