pszczyna

(6 wyników)
  • Witam sredecznie!!! Dziewczyny mam pytanie dotyczące opini na temat szpitala w pszczynie. jak sie tam rodzi? co trzeba ze spoba zabrać? poradzcie prosze!!! Ania i
  • Niedawno wprowadziłam się na osiedle Piastów i nikogo tutaj nie znam, wogóle w Pszczynie nikogo nie znam, ponieważ wcześniej mieszkałam w Będzinie :(. Mam czteromiesięcznego synka Jasia i szukam kumpeli na spacery. Inaczej dostanępomieszania z poplątaniem, mąż cały dzień w robocie, rodzice daleko, nie mam do kogo paszczy otworzyć
  • Zadaję to pytanie tutaj bo nie wiem gdzie uzyskać jakieś informacje. Mam zamiar kupic mieszkanie w Czechowicach, praca w Pszczynie. I tu obawa, czy u Was jest bezpiecznie.. Podobno jest jakis tunel gdzie sa napady, pobicia, itp. No i ta sprawa z Joasią Surowiecką. Jacyś denaci w rzece, studentka z Sosnowca.. Nie wiem, jak tam jest? Czy jakiś okolic trzeba unikać? Poradżcie proszę. Przepraszam za błędy. Coś z klawiaturą się porobiło.
  • Mam kochanego synka prawie czteromiesięcznego i wszystko byłoby w porzo, gdyby nie fakt, że przeprowadziłam się w grudniu na osiedle Piastów i nikogo tu nie znam, wogóle jeśli chodzi o Pszczynę to nikogo nie znam. :( Moi rodzice mieszkają daleko, małżonek pracuje całymi dniami i dostaję powoli pomieszania z poplątaniem. Moje GG 4750297
  • Hej, pisze posta, bo dopiero co przeprowadziłam się do Pszczyny i wogóle nikogo tu nie znam. Mam dwóch synków Kubusia 3 latka i Kacperka 16 m-cy. Próbuję się odnaleźć w nowym miejscu. Może ktoś mógłby mi pomóc? Nikogo tu nie znam, mąż pracuje całymi dniami. Ja siedze sama jak palec z dzieciaczkami. Chętnie pogadam na gg albo przez maila. Mój gg 1878769. Pozdro
  • Czy możecie polecić dobrego chirurga dziecięcego na śląsku? A może którys robił zabieg na usunięcie wodniaka jądra u waszych maluszków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się