punkt

(8 wyników)
  • Cześć dziewczyny! Czy któraś z Was też ma obsesję na punkcie swojego zdrowia lub swoich bliskich? Ja już czasem nie radzę sobie ze swoimi absurdalnymi podejrzeniami i wyszukiwaniem różnych objawów. Faktem jest ze mam troche "prawdziwych" klopotów zdrowotnych, m.in. z piersiami, tzn mam stwierdzone torbiele w piersiach, mialam 2 razy stan zapalny, ale jestem pod opieką dobrego ginekologa, regularnie robie badania (w tym USG), wiec nie wiem skad ten absurdalny lek przed jakas cho...
  • w jednej z aptek wydalam juz dosc sporo pieniedzy na rozne rzeczy. Kiedy poprosilam pania by sprawdzila ile mam punktow na karcie, powiedziala ze mam 70 kilka (dokladnej liczby nie pamietam)pkt. Dala mi katalog z nagrodami, tam sprawdzilam ze juz od 33 pkt.dostaje sie jakis drobiazg, jednak nikt mi nigdy nic nie zaproponowal. Czy trzeba sie upominac o swoje prawa czy jak to w ogole dziala? Jakos nie wydaje mi sie by panie kwapily sie by cos dac w nagrode;]
  • Witam, podczytuje to forum juz od jakiegos czasu i jestem pelna podziwu dla Waszej zaradnosci w walce z infekcjami. A takze przepelniona zazdroscia umiejetnosciami polskich lekarzy oraz wyboru lekow wspomagajacyh leczenie. Pisze dlatego, ze i mnie mecza infekcje pochwy i za cholere nie moge sobie dac z nimi rady. Panuje tutaj powszechna opinia, ze grzybicy i zapalenia bakteryjnego sie wlasciwie nie powinno leczyc, przejdzie samo (!!). Jesli kobieta uskarza sie na swedzenie czy...
  • Dziewczyny, czy któraś z was stosowała może diete Weight Watchers? Koleżanka ze Stanów ostatnio napisała mi w mailu, że zapisała się na ich spotkania i dzielnie radzi sobie z apetytem - a wiecie jak jest w stanach z nadwagą :| Znajoma ma okropne problemy z tuszą i napisąła że w ciągu 3 tygodni udało jej się schudnąć 6 kilo, przy czym wcale nie głoduje, je to na co ma ochote, tylko zlicza punkty i stara sie tego przestrzegać. Podobno jak już się wejdzie w taki "tryb punktowy" to po...
  • Ważne!(4)

Tak więc problem wygląda następująco. Moja szyjka macicy jest na takiej wysokości, że dotykam jej palcem. Zauważyłam że na jej powierzchni jest coś w rodzaju koralika, to jest bardzo twarde i w momencie dotykania takie dziwne uczucie. Opisuje to bo mam nadzieje, że mi ktoś powie że też tak ma i że to normlane. Byłam nieraz u lekarza i jako dziewica byłam badana inaczej i gin nic nie mówił. Mam powody do obaw??
  • witam wariuję z bólu, nie spalam całą noc lekarz mnie przyjmie po poludniu i dlatego prosze o informację Dwa miesiące temu rwała mnie stopa w jednym tylko punkcie z wierzchu-rwało mnie tak że promieniowało do kolana, stopa nie była opuchnieta czy czerwona -nic wszystko z wygladu ok jednak ten upiorny ból nie do wytrzymania- zapewniam ze nie uderzyłam się. trwało to trzy dni.potem przerwa równo co do dnia dwa miesiace i dzisiaj znowu-boli jak cholera nic nie pomaga masci zele ...
  • gdzie w warszawie mozna zrobic test na obecnosc P/cial anty HIV??? wybieram swiadomosc.....
  • Witam serdecznie! Czy rozgryzienie pigułki( Cilest ) lub rozpuszczenie jej w ustach przed połknięciem ma jakiś wpływ na jej skuteczność? Bardzo proszę Panią Doktor o odpowiedź!Dziewczyny dajcie znać jeśli wiecie cos na yen temat, dzięki, pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się