Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      pustaki

pustaki

(3 wyniki)
    • w ostatnich dniach jest wysyp niusów od zaniepokojonych analityków jak to jest źle, ceny domów w usa spadły, w hiszpani spadły, 75% agenecji upadło, w irlandi spadają, jakiś tam indeks nieruchomości spadł o 3% najwięcej od 16 lat Sorry to k#%$^@ mają rosnąc w nieskonczonośc ? jak rosły to wszystko jest ok mimo że corac więcej ludzi brnie w kosmiczne kredyty, za chwilę powinni jawnie oskarżyc nas konsumentów że nie chcemy kupowac tych domów ps ja mieszkanie mam a nawet 2 ale wkurza mni...
    • Witam! Mam pytanie i proszę o rzetelne odpowiedzi. Jakie są plusy i minusy mieszkań(osiedli) budowanych w technologii wielkiej płyty w stosunku do tych budowanych w technologii Ramy H???? Jakie ą niuanse mieszkań z wielkiej płyty??? Jaka jest wytrzymałość technologiczna tych bloków???? Dzięki za odpowiedzi!!!
    • Tylko w 2006 materiały budowlane zdrożały odpowiednio : Cegły , materiały ścienne - 50% Styropian , izolacje - 30 % Stal - 20 % Wzrost cen prądu o 10 % zostanie zapewne też wliczony we wzrost cen materiałów . Samo drewno zdrożało o 35 % . Developerzy muszą się śpieszyć jeżeli chcą uzyskać założony zysk , albo podnieść cenę mieszkań . Zapewne wybiorą to drugie rozwiązanie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się