ololol123456 17.03.17, 03:51 Hej Planuje kupic mieszkanie w inwestycji Browary Warszawskie od Echo Development. Ktos mial z nimi doswiadczenia? To duzy deweloper, nie przewiduje niespodzianek. Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarotka132 Re: Echo Investment - dobry deweloper? 29.04.17, 15:43 Cześć! Ja kupiłam od nich mieszkanie 5 lat temu w Poznaniu i jestem bardzo zadowolona. Wysoka jakość materiałów (moi znajomi którzy kupili mieszkania od innych deweloperów byli trochę zaskoczeni gdy przyszli oglądać moje lokum), w mieszkaniu nie ma żadnych problemów. No, ściany trochę pękają, ale to normalne. Z deweloperem bardzo dobry kontakt. Moi znajomi którzy kupili u nich mieszkania też zadowoleni. P.S. Jest teraz program rabatowy, w którym osoba kupująca mieszkanie może dostać 1% rabatu jeśli zostanie polecona przez kogoś kto już kupił kiedyś mieszkanie - jakbyś był zainteresowany, daj znac szarotka132@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mg.marekg1 Re: Echo Investment - dobry deweloper? 05.01.18, 23:02 Ja również zakupiłem u nich mieszkanie, na ten moment deweloper godny polecenia. Budują porządnie (z cegły, okna drewniane, trzyszybowe, duże - w przypadku salonu prawie do samej podłogi). W przypadku inwestycji Dom pod Wilgą, który przyjeżdżam oglądać wszystko wygląda profesjonalnie. Jestem estetą i podoba mi się, że na budowie nie ma prawa leżeć luzem nawet jedna cegła. Mieszkania, którymi byłem zainteresowany mają więcej niż jedną opcję konfiguracyjną - osobna kuchnia może zostać w każdej chwili przeniesiona w miejsce garderoby, w której to znajdują się niezbędne instalacje. Wtedy garderoba jak i ściana oddzielająca garderobę z salonem znika - powiększa się salon, a w miejsce starej kuchni robi się nowy pokój. Wydaje się, że wszystko zostało dobrze zaplanowane i jest robione z głową. Widziałem, że w przypadku pierwszego etapu mieszkańcy zaczęli sobie wykańczać mieszkania już po 2-3 miesiącach od wpłacenia ostatniej raty, nie orientuję się jak to jest 'w standardzie', ale kolega z pracy mówił, że w jego przypadku (niestety nie pamiętam nazwy dewelopera - gdzieś na Ruczaju) opóźnienia w przekazaniu kluczy do mieszkań trwały aż rok. Kontakt bez zarzutu. Jeżeli ktoś chciałby skorzystać z promocji i potrzebuje polecenia do jakiejkolwiek inwestycji Echo to proszę o maila na adres mg.marekg@o2.pl (sprawdzam pocztę przynajmniej raz na dzień więc powinienem odpisać dosyć szybko w każdej sprawie) - osoba polecana będzie mieć wtedy mieszkanie o 1% tańsze: www.echo.com.pl/program Odpowiedz Link Zgłoś
rolety3miastopl Re: Echo Investment - dobry deweloper? 07.01.18, 16:31 Oferujemy Państwo kompleksowy zakres sprzedaży oraz montażu rolet wewnętrznych. BEZPŁATNY I NIEZOBOWIĄZUJĄCY POMIAR BEZPŁATNA WYCENA Nasze produkty pochodzą od renomowanych producentów w branży Wysoka jakość produkcji oraz pochodzenia materiałów jest dla Nas priorytetem Stawiamy na zadowolenie klienta Jesteśmy otwarci na negocjacje oferty w przypadku gdyby konkurencja przedstawiła lepszą Szybki czas realizacji, szybkie rozpatrywanie ewentualnych reklamacji Firma zatrudnia przeszkolonych pracowników z obsługi sprzedaży oraz instalacji produktów roletowych,żaluzji 100% zadowolenie klienta Nasze prace można zobaczyć na profilu facebookowy: www.facebook.pl/rolety3miasto adres strony: www.rolety3miasto.pl email : bok@rolety3miasto.pl kontakt telefoniczny : 721509519 ZAPRASZAMY DO ZAPOZNANIA SIĘ Z OFERTĄ Odpowiedz Link Zgłoś
tanitazaitceva Re: Echo Investment - dobry deweloper? 05.12.18, 13:38 Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
dariakochanowska12 Re: Echo Investment - dobry deweloper? 31.01.20, 10:56 UWAGA na tego dewelopera! Jeśli ktoś planuje zakup od nich mieszkań sugeruję dokładnie ustalić z czego i jak będzie wykończony budynek. Ten deweloper stosuje najniżej klasy materiały. Na klatkach schodowych oprawy garażowe, najgorszej z możliwych jakości płytki podłogowe. Ciągłe awarie prądu, domofonu, windy. NIE POLECAM ŻADNEGO KONTAKTU Z TYM PSEUDO DEWELOPEREM. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_kkk Re: Echo Investment - dobry deweloper? 28.01.21, 13:51 dzień dobry. czy mogłabym prosić o więcej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
joaka Re: Echo Investment - dobry deweloper? 01.02.21, 14:02 Kupiłam mieszkanie w Warszawie _Moje Miejsce i powiem tak - najgorszemu wrogowi nie polecam. Pozalewane garaże (wytłumaczenie - ktoś myje podłogi na wyższych kondygnacjach albo śnieg jest wwożony na samochodach - dodam, że to był październik a woda się lała po ścianach jak z wiadra), okna w mieszkaniach które raz otwarte nie dają się już zamknąć (wytłumaczenie - to dobre antywłamaniowe okna, ten typ tak ma, nie otwierać w ogóle, wietrzyć wywietrznikami), huczące (terkoczące) wentylatory (wytłumaczenie - sąsiad z góry nie powinien używać okapu w kuchni). To nie jest żart ani przesada. Cieniutkie ściany pomiędzy mieszkaniami, odpadające tynki (sąsiad montował 1 kinkiet i odpadła cała ściana i pół sufitu), schody na dziedzińcu osiedla pokruszyły się i odpadły zanim ktokolwiek się wprowadził. Odebraliśmy mieszkania w wakacje a jesteśmy (sąsiedzi) na etapie przygotowywania pozwu zbiorowego. Ale żeby być uczciwa: dali kamerę do domu i gdybym miała samochód elektryczny to mam gniazdko w garażu. Odpowiedz Link Zgłoś
joaka Re: Echo Investment - dobry deweloper? 01.02.21, 14:10 A i jeszcze ciekawostka - mieszkam na parterze ale po wejściu do klatki widnieje "Poziom 1" ale jak się jedzie z garażu to trzeba wcisnąć w windzie "Poziom 2" bo "Poziom 1" zarezerwowano jakby dla "Poziomu 0" ale po wyjściu w windy na korytarzu widnieje "Poziom 1". To takie urocze. Gorzej jak dostawca pizzy pyta - "piętro które?" I co tu wybrać 0, 1 czy 2? Człowiek czuje że ma mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
olek_olek123 Re: Echo Investment - dobry deweloper? 30.03.21, 12:04 Browary to fajna inwestycja, ale według mnie zdecydowanie lepszy jest PORT Praski. Bardzo dobra lokalizacja, a developer postawił na wysoki standard wykonczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
julia.klimczak Re: Echo Investment - dobry deweloper? 16.08.21, 15:40 Zdecydowanie zgadzam się z przedmówcą ;) Port Praski to niezła inwestycja i bardzo dobra lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś