Forum Kultura Książki ESD
ZMIEŃ
      radiu

radiu

(3 wyniki)
    • Slucham sobie dzis Topu Wszechczasow Marka Niedzwiedzkiego, a tu on... "Ja sie nie boje braci Rojek"... Czyzby wielbiciel Musierowicz?
    • "Dziennik": Kobiety mogą czytać serwisy informacyjne jedynie późnym popołudniem i wieczorem - takie niezwykłe zarządzenie wydała dyrekcja programu pierwszego Polskiego Radia. Paniom ogłoszono powód: damskie głosy brzmią gorzej niż męskie, a na dodatek są... niewiarygodne. Jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo, że chodzi o pieniądze. Poranne pasma są w radiu bardziej prestiżowe i lepiej płatne, więc na decyzji dyrekcji panie stracą finansowo. szerzej: wiadomosci.onet.pl/...
    • Ostatnio to forum jest dla mnie drugim domem... przeczytałam je od deski do deski. Również przeczytałam ,,Żabę''(wprawdzie w Empiku na stojąco, ale czego się nie robi by znać M.M.), i też odniosłam wrażenie, że książce czegoś brakuje...Mnie tego żal, że moi ulubieni bohaterzy już dorośli (Cesia,Pulpa,Gaba), a nowe postaci nie przemawiają mi do gustu.No, zawsze mozna wracać. Zewsząd sypią się głosy, że książki są coraz gorsze.Hm.Moim zdaniem to już nie pani Małgosia je tworzy, a c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się