radiu

(3 wyniki)
  • Normalnie przed południem, kiedy krzątam się po kuchni i domu szykując obiad i opanowywując bałagan wytwarzany przez mego męża i cały domowy zwierzyniec, słucham kuchennego radia nastawionego na TOK FM. Dużo w tym radiu ciekawych rozmów i komentarzy politycznych, sposób i forma w jakich są podawane bardzo mi odpowiada. Ale kiedy napadła na mnie grypa i przykuła mnie do łóżka, nastawione na TOK FM radio towarzyszyło mi od rana do późnej nocy. I okazało się, że wieczorami traci swój wyłącznie...
  • Słucham regularnie polskich stacji radiowych, czasem bezpośrednio, a czasem z ich stron internetowych. Od kilku dni, podstępnie, haniebnie i bez uprzedzenia cosik takiego się porobiło, że np "gość radia zet" mi się zatrzymuje co 4 sekundy circa about i dźwięk czka. A jak chcę toto złapać na Winampa, to zamiast zwykłych 2 min audycja ładuje mi się przez blisko pół godziny. Ki czort czy inny pis mi się zalągł w komputerze i jak go wygnać ?
  • Reszczyński znany jest szerokiej publiczności jako pierwszy prezenter "Teleexpressu". Jeszcze w czasach PRL pracował jako prezenter reżimowej telewizji. Po 1989 r. dał się poznać jako zaciekły antykomunista i lustrator. Często publikował felietony w "Naszym Dzienniku". Jest jednym z wykładowców Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej założonej przez ojca Tadeusza Rydzyka. Decyzja Sobali o zatrudnieniu Reszczyńskiego jest sprzeczna z zapowiedziami prezesa radia Jarosława Hasińskie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się