Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      rasowy pies

rasowy pies

(3 wyniki)
    • Wielu ludziem nie zależy na rodowodzie a mimio to chca psa rasoewgo. Często przy wyborze rasy kierują się tylko jej urodą nie zważając na charakter jak jest np w przypadku beagle, który jest przecież rasą trudną ze względu na swój upór, temperament i skłonność do samowoli. Dziwi mnie to zawsze bo czyż nie lepiej iść wtedy do schroniska i przygarnąć jakiegoś nieszczęśliwca?
    • Witam. Może mi ktoś powiedzieć czy to rasowy pies a jeśli tak to jaka to rasa. za góy dziękuję. pozdrawiam,. zdjęcia są pod tym adresem: ar1906.fotosik.pl/albumy/55517.html
    • Cześć mam straszny problem - bardzo chciałabym wziąc psa i bardzo chcialabym aby był to foksterier. Mówiłam o tym kilku moim znajomym, którzy napadali na mnie że jak moge myśleć o wzięciu rasowego psa skoro jest tyle biednych psów w schroniskach... Wiem o tym i bardzo żal mi tych psów - zresztą moi rodzice przeznaczają miesiecznie pewną kwotę na schronisko, ale chciałabym mieć psa tej własnie rasy. Czy i Wy spotkaliście sie z takimi opiniami? Jest mi przykro i zaczynam sie łamać c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się