Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      rasowy pies

rasowy pies

(4 wyniki)
    • Jak w tytule- drażnia mnie posty w stylu "przyjme golden retrivera, przyjmę alaskan malamuta, przyjme rotweillera". Skoro ktos ma ochote miec rasowego psa TO NIECH GO SOBIE KUPI a nie szuka darmowej okazji. Ja np bardzo chetnie przyjme mercedesa lub audi.
    • Nie ja oddam ale moja siostra. Pies to sznaucer średni, bardzo zadbany ale... nie nadaje się do domu z dziećmi. Osoby dorosłe bardzo kocha, szanuje itd. Dzieci traktuje jak niże od siebie w stadzie i nie jesteśmy w stanie go złamać. Pies pochodzi ze schroniska, w któym długo nie był, raptem 1 miesiąc. Nie jest specjalnie rozbity psychicznie. Właściwie nic mu nie dolega poza niechęcią do dzieci. Moja siostra przygarnęła Maxa (tak mu na imię)jako towarzysza dla swoich córeczek a...
    • Znajomi kupili szczeniaka i powiedzieli im, że koniecznie trzeba obciąć ogonek bo taki jest wymóg u tej rasy.... W związku z tym (osobiście jestem przeciwna okaleczaniu zwierząt tylko dlatego, że taka moda czy coś tam) ale mam pytanie : Jak to jest czy takie obcinanie ogonka , uszu czy innych rzeczy jest naprawdę konieczne i czy to boli takiego malucha.?? Mieliśmy kiedyś rotwailera suke "TINE" nie pozwoliłam na obcięcie ogona, (była rasowa ale bez rodowodu), pilnowała domu jak zwyk...
    • sie psa? Z góry dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się