reda

(26 wyników)
  • Kolejny zapach z meskiej rodziny Hugo, tym razem dedykowany czerwieni, jego ambasadorem jest zas Jared Leto, dotychczasowa twarz wersji Just Different. Umieszczony w czerwonym flakonie Hugo Red ma wg opisow byc poswiecony akcji, przekraczaniu granic, zas cala kompozycja ma sie opierac na kontrastach pomiedzy cieplymi, a swiezymi akordami. Stad tez znajdziemy w nim grejpfruta, rozowy pieprz, galbanum, rabarbar, ananas, cedr, a w bazie bob tonka, ambre i karanal (molekula Givaudan o cieplym, ...
  • Mąż dostał pod choinkę od ciotki podróbę jak w tytule. O dziwo, zapach ładny,jak na podróbę, ale czego to podróba? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Oto link: www.sklep.znane-perfumy.com/zumo-zestaw-p-1706.html
  • Limitowany duet- kontynuacja zeszlorocznego trendu DKNY, tym razem w mocniejszej, w zamysle bardziej zmyslowej wersji. Damska: "A glittering Champagne accord shimmers with exotic lychee, while red raspberry flirtatiously mingles with crisp apple. The heart intensifies with rich, velvety rose combined with lush notes of drenched violet petals, evolving to a rich, sensual blend of vanilla bean crushed with warm patchouli and a luminous amber note. Capping off the sultry experien...
  • wreszcie się pojawiły w Warszawie. wąchałam ja wczoraj w Douglasie na Chmielnej. nie są słodkie. nie są duszące. są kwiatowe pod koniec, na początku cierpkie. ale na lato, moim zdaniem, kompletnie się nie nadają. na jesień, to owszem.
  • Muszę się przyznać- przez to forum mam coraz większy apatyt na perfumy, rozpoznaję już co popularniejsze i charakterystyczne zapachy ... ostatnio ktoś z Was drogich forumowiczów doradził mi RJ Versace. Okazało się, że nie mogłam spróbować nawet jak pachną, bo nie ma już dostaw tego zapachu do Sephory (nie ma już w żadej w Krk). Wczoraj w GC znalazłam nędzną,samotną ich butelczynę, niemal zachwyciłam się wonią tych perfum, ale boję się kupić je tylko dlatego że potem mogę ich nie ...
  • Ja wiem, że zaraz ktoś mnie pogoni i będzie miał rację, ale ten wątek jest ni mniej ni więcej reakcją obronną mojego delikatnego (hehe) organizmu na wątek o różowych flakonikach. Ja z kolei uwielbiam zapachy zamknięte we flakonach barwy rubinu, karminu, koralu... właściwie lubię wszystkie odcienie czerwieni. Spróbujemy zrobić katalog czerwonych? ;) Pierwsze przychodzące mi do głowy to: Le Feu I. Miyake flakony męskich zapachów MPG Anglomania VW seria CdG Red Escada Collection w...
  • Seria Red pojawila sie wiosna 2001 r. i zawiera 5 perfum: Palisander, Harrisa, Rose, Sequioa i Carnation. "Comme des Garçons likes RED, the RED of the sun, the RED of fire, the RED energy of blood, the eternal serenity of the RED temple gate of the Far East From all that we like about RED, we have created five new fragrances using RED flowers, RED woods, RED fruits and RED spices. Five new perfumes that feel RED, reflect RED and are RED." Perfumy pojawily sie wraz z otwarcie...
  • szukam zapachów 1) podobnego do Kenzo 7.15 Bali, bo ten, dostępny w travel edition właśnie mi się kończy 2) podobnego do Burberry Brit Red, który jest juz niedostępny(czemuż nie kupiłam na zapas), czy cos ogólnie - landrynkowo - słodkiego w tym stylu... próbowałam Escada Magnetism, ale nie potrafię się zdecydować 3) coś z dominującą nutą wanilii...bo wącham w perfumeriach, ale nic mi tak nie pachnie, może nos mam niedoskonały ;) jeśli poradzicie coś, co mogę znalezć u nas w pl, ...
  • i w ogóle-jak wam się podoba ten zapach?
  • Niedawno naszło mnie znów na powrót do D&G w zamszowym czerwonym pudełku. Kiedyś używałam tego zapachu i nie moge się nadziwić, jak mogłam go tyle lać na siebie ! Jest tak dramatycznie mocny, że można by było w nim siekierę zawiesić. Nosicielki czerwonego D&G, ile psikacie na siebie tego cuda, żeby nie zadusić otoczenia ? Bo mnie się obecnie wydaje, że jeden psik to chyba aż nadto... Czym Wam w ogóle pachnie D&G ? Luksusowym mydłem, tak jak mnie ? Ciekawam, jak odbiera ten zapach...
  • Słodki do granic wytrzymałości, od pierwszych chwili. Sok z wiśni? Cola? :-) W teście na nadgarstku nie jest aż tak słodki. Później zapach zamienia się w "żywiczny", wilgotny, "zielony" i b.świeży drzewny. To prawie jak świeżo zerwana kora z drzewa. Bardzo trwały na skórze. Kolor butelki jest także fajny. W połowie przezroczysta, w połowie odblaskowa, głęboka czerwień. Prawie jak kolor zapachu. Jutro chrzest bojowy. Idę w miasto, hihi:-)
  • Dziewczyny ktore z tych zapachow owocowo-kwiatowych polecacie? rozwazam zakup sposrod nizej wymionych: 1)lacosta femme, 2)eternity moment, 3)miracle woman, 4)deep red 5)amor amor lubie nutę kwiatowo-owocową nie za cięzką nie przesłodzoną... musi miec w sobie to cos... ps. bardzo lubię polo sport Larph Lauren czekam na opinię :D
  • Znam tylko Red Jeans. Jaka jest reszta? Szczególnie interesują mnie Baby Blue Jeans i Baby Rose Jeans a opiniami n/t White i Metal też nie wzgardzę:)
  • Cześć! Mam zamiar kupic sobie ( po raz pierwszy w zyciu ) markowe, dobre perfumy i proszę Was o pomoc w wyborze. Nie orientuje sie za bardzo w markach perfum i jestem trochę zagubiona w ilości ślicznie pachnących i wyglądających buteleczek :). Byłam dzis w kilku perfumeriach ale teraz trochę pomyliły mi sie wszystkie zapachy:). Zastanawiam sie nad : - Cool water, Davidoff - Ultraviolet - Ultraviolet intense - Hugo Deep Red - Boss Women - Pleasures Estee Lauder Proszę, napiszcie co...
  • czym rozni sie woda perfumowana od toaletowej?? podejrzewam ze ta pierwsza jest mocniejsza,tak?/ i co najczesciej jest oferowane w sklepach i na allegro-toaletowa czy perfumowana i drugie pytanie: czy mozecie opisac jak pachna sonia rykiel :L'au de Sonia Rykiel i tez rykiel :red akurat jestem uziemiona i nie bede mogla sie wybrac do perfumerii aha!! jesli mozecie to prose jeszce o opis DKNY i premier jour. dzieki i pozdrawiam
  • Chciałabym usłyszeć Waszą opinie na temat paru perfum, ktore wymienie. Chodzi mi o to, czy Wam jakis zapch się podoba, czy wg Was długo sie utrzymuje, na jaką pore dnia lub roku się nadaje itd itp. :) 1. Naomi Campbell neomagic i zwykła naomi 2. Escada sexi graffiti i margaretha ley 3. Gabriela sabatini (żółta) i devotion 4. Davidoff cool water woman 5. Hugo woman i deep red 5. Estee lauder intuition 6. Issey miyake (stożek) i issey zielona Bardzo bym się cieszyła gdybyście na...
  • Kolejna edycja specjalna po udanym Brit Red, z WWD: "Burberry has unearthed a glittering prize for its most faithful fragrance fans. In the fall, the company will launch Burberry Brit Gold, a limited-edition fragrance that will roll out to the brand's top customers internationally for the holiday season. Meanwhile, Burberry is working on a new masterbrand to be launched next year. Marcella Cacci, president of Burberry Fragrances, a division of Inter Parfums SA, told WWD in an...
  • Pomóżcie, jeżeli facetowi podoba się m.in. : Aqua di Gio, 212 (zwykła), Caśran (mi się podobał), Dune - właściwie, co tam dostanie, to mu się podoba:))- mało wymagający - to co mu lepiej kupić: Jil Sander, Jil Sander Sport, 212 on ice, Lacoste red. Mnie się podoba Jil Sander. Sama już nie wiem, może dostanie Brutala:((
  • Szczegoly o zapowiadanej juz, jednej z wiekszych premier roku, z cosmeticnews.com: "Three years after the Baiser du Dragon, French jewelry brand Cartier (Richemont) is ushering in the new “big” women's scent, Délices de Cartier, which Cartier managing director Europe fragrances and eyeware Nicolas Roux- Alezais hopes will become the brand's top fragrance. Like previous creations, Délices de Cartier seeks to reflect the essence of the house. "The fragrance is a sign...
  • Witam, Nosze sie z zamiarem kupna dobrych męskich perfum. Mam na oku kilka typów, ale nie mogę się zdecydować. Wszystkie mi sie podobają, chociaż powiem szczerze, że jak na razie to tylko "wąchałem je z papierka"!;) Chciałbym prosić o pomoc: Panów, zeby napisali mi ktory z wymienionych jest najtrwalszy, oraz Panie...co sądzicie o tych perfumach, które podobają się wam najbardziej na facetach?;) Jesli ktos chce mi doradzic to dodam ze mam 25 lat i styl bycia luznym,hehe, chociaz n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się