reda

(38 wyników)
  • W Wiadomościach świątecznych, czyli dzisiejszych, usłyszałem, że wiersz - Kto ty jesteś - Polak mały... był ZAKAZANY!!!!!! w czasach PRL! Ludzie! czy wyście już zupełnie powariowali? Toż to bzdura i to kosmiczna! A na wstępie Wiadomości red. Ziemiec oświadczył z radosną miną, że 11 listopada Polacy"wywalczyli" niepodległość!!! Chyba w szkole miał dwóję z historii! Ale jak zdał maturę? Kiedy do Wiadomości powróciła red. Wyszyńska, miałem nadzieję, że ten program powróci do normalności i do j...
  • Proszę o kontakt osoby pokrzywdzone nierzetelnością red. Jaworowicz lub pozwane do sądu za udział w programie antyelka@onet.pl Jednocześnie informuję, że osoby zwracające się do niej po pomoc mogą ponieść konsekwencje prawne i finansowe za udział w programie. Potwierdza to prawomocny wyrok jaki zapadł w tej sprawie i wysoka kara pieniężna.
  • polemizować z Michalkiewiczem. Pozostało mu szarpanie nogawek: Pomysł na felieton dla red. Michalkiewicza. Kto wywołał konflikt w Darfurze? Żydzi. Tak uważa sudański minister obrony Abdel Rahim Mohammed Hussajn, który w wywiadzie dla saudyjskiej gazety OKAZ powiedział, że 24 organizacje żydowskie sponsorują finansowo darfurskich rebeliantów i podsycają konflikt, w którym tak naprawdę zginęło wielokrotnie mniej ludzi, niż piszą organizacje humanitarne. bartoszweglarczyk.blox.pl/...
  • ..redakcji : tygodniklisickiego.pl/jestesmy-juz-z-wami/
  • To był chyba program 'trzeci wymiar' w tvp3. Godzinę temu występowała red. Paradowska. Zmieniłbym natychmiast kanał, ale zwróciłem uwagę, że pani redaktor, ten tego... chyba przeszła operację plastyczną - na twarzy skóra gładka jak u jakiejś 30-40-latki. Zauważył ktoś to czy przewidziało mi się? Zaznaczam, że nie widziałem jej na wizji już od bardzo dawna.
  • Z zasady nie oglądam telewizyjnej publicystyki. Nie ekscytuje mnie wzajemne potakiwanie sobie pismactwa i 'autorytetów' Ubekistanu. Przypadkowo obejrzałem fragment programu w TVN24 'wybory 2005' (czy jakoś tak) prowadzonego przez red. Miecugowa. Sam dobór gości (Bratkowski i Passent) sugeruje, że red. M. uważa, iż zaproszenie dwóch publicystów o sympatiach lewicowych (jeden 'antykomunista', ale też lewy), popierających układ okrągłostołowy, gwarantuje pluralizm opinii :-) No i so...
  • Fantastyczny komentarz nt. żerowania przez polityków i media /szczególnie TVN24-mój przypis/ na tragedii lotniczej i dramatu rodzin poległych pilotów.Stopień infantylizacji zachowań w tej sprawie jest obrzydliwy i "porażający".Jedyne działanie prezydenta w okresie swojej kadencji to ogłaszanie żałoby narodowej.Proponuję ogłoszenie stałej żałoby,gdyż w każdą sobotę i niedzielę ginie 50-70 ofiar,też Polaków.Przy całym szacunku dla poległych,ale wszyscy rodacy są równi.
  • To kto teraz ustali ojca dziecka Anety K. ?
  • czy trzeba podać do sądu portal,który wyemitował ten filmik ?: vod.gazetapolska.pl/40-michnik-kontra-pereira
  • Re jak na moje nieszczescie otworze telewizor z programem redakcyjnym Pana Zakowskiego to spogladam na kalendaz i boje sie ze juz znowu w TVP jest PRL.Slysze tylko zachwyty na temat naszej ukochanej wladzy i lizanie czegos takiego jak d...a.
  • W sobotę 8 kwietnia 2006 r. gościem Telewizji Trwam i Radia Maryja o godz 18:10 w ramach Rozmowów niedokończonych: "W odpowiedzi Radzie Etyki Mediów" będzie red. Stanisław Michalkiewicz. Druga część audycji odbędzie się prawdopodobnie tylko na antenie Radia Maryja o godz. 21.40 Zapraszamy.
  • Doszedłem do tego wniosku obserwując jak wczoraj nie ukrywał tradości z tego, że Amerykańcy zabili Obamę - "wet za wet" tak powiedział! On to powiedział - Tuskowi prosto w oczy, On, Lis, DEMOKRATA! Widzieliście? :-)
  • Wczoraj u red.Lisa, wykonując bardzo efektowne ruchy rękoma, poza tym że nie potrafił Pan odpowiedzieć na żaden argument prof.Osiatyńskiego, powiedział Pan mniej wiecej, że lu8dzie mają prawo wiedzieć jakie postawy przyjmowali dziennikarze w prl-u itd. Jak w takim razie odpowie Pan na niewątpliwie następny krok szalonego koalicjanta, który stosując taką samą argumentację zapyta, czy pan redaktor: a. ma ślub, czy zyje na kocią łapę, b. ma partnerkę czy partnera, c. czy nadużywa, d. j...
  • Rząd Marcinkiewicza (PiS) nie przewidział tej sytuacji a to wielki skandal. Redakcja winna zebrać się i na zywo wykazać nieudolność tego rządu o czym świadczy publikacja z ONET poniżej: wiadomosci.onet.pl/1232308,11,item.html
  • Znany śląski cenzor z czasów komuny Ryszard Stelmaszczyk został redaktorem naczelnym czasopisma - Jastrzębski Węgiel. Czasopisma wydawanego przez jedną z największych spółek skarbu państwa - Jastrzębską Spółkę Węglową. Gratulacje dla pisich funkcjonariuszy gospodarczych i ich protegowanego :-)
  • Piszę dopiero teraz, gdyż długo dochodziłem do siebie po lekturze genialnego tekstu pana Dariusza Tuzimka (redaktora naczelnego stacji Sport) zamieszczonego w sobotnim wydaniu polskojęzycznej gazetki „Polska the Times”. Muszę, naprawdę muszę rozpropagować myśli geniusza. Do rzeczy – oto cytaty z komentarzem. - „Jego koszulka polo wciśnięta w spodnie od dresu – jak u chłopaków idących na zabawę do remizy – powinna dać wiele do myślenia.̶...
  • pozdrawiam
  • makabra i rzenua niech ona idzie do TV Osiedlowej
  • W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. Adam Michnik czynił to jednak ze swoistym wdziękiem. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Bo np. Giertycha podał za coś tam.
  • Machinę wykończył to i Film położy. Zmiany na niekorzysc juz w najnowszym numerze widać. Ja tam sie przerzucam na Cineme.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się