reda

(25 wyników)
  • Dziewczyny, ktora z Was ma ktorys z tych wymienionych przeze mnie tapicerek w Tobi lub innym foteliku Maxi- Cosi? Jak sie sprawuja? Brudza sie bardzo? A napisy sa wytrzymale? Wasza odp jest dla mnie bardzo wazna! Dziekuje :-) Aska
  • Proszę o poradę chcemy kupic nosidełko dla naszej pięciomiesiecznej corki, nosidelko ma byc wygodne dla nas i dal malej zastanawiamy sie na red castlem tym: www.allegro.pl/item87673562_nosidelko_red_castle_nowe_od_ss_wys_0zl_gratis.html badz baby bjorn tym: www.allegro.pl/item87835482_luxus_nowe_nosidelko_szwedzkiej_firmy_baby_bjorn.html
  • muszę kupić i proszę o rady, która lepsza.
  • chcę kupić małej jeszcze jedną parę ecco (na sanki, zaspy itp)...ma juz wintery ale ich uzytkowanie chcę ograniczyc do bardziej pogodnych dni ;).....i teraz mam pytanie....czy niskie snowridy wystarczą?....czy jednak wysokie....jak one sie sprawują.. czy są ocieplane w srodku?.....
  • witam , proszę o opinie użytkowników tych mebli z serii indiana, podobają mi się ze względu na okucia do pokoju chłopca - styl marynarski, za nic nie mogę znaleźć czegoś innego w ciemnym kolorze do pokoju marynarskiego:-) wszystkie fajne drewniane mebelki to zwykle białe, więc to mi wpadło w oko, jako że jestem zwolenniczką porządnych rzeczy nie chce trafić na bubel. proszę o opinie baaaardzo
  • ...czyli moja porazka... Od razu zaznaczam,ze to moja opinia,czysto subiektywna,choc jestem ciekawa Waszego zdania na temat tego nosidelka. Kupilam je w czerwcu br. zachecona znaczkiem "HIT 2004 najlepsze dla dziecka" przyznawanym przez miesiecznik "Mamo to ja",mozliwoscia noszenia dzieci od 1ych dni zycia,nosnoscia do 13kg,sportowym designem i jakoscia wykonania (troche tych nosidelek przekopalam,by porownac...).Nie znalazlam wtedy na sieci zadnych opinii na jego temat,wiec zakup byl ...
  • chodzi mi o ten model, w którym możnna nosić dziecko na brzuchu, plecach jak i na biodrze. podobno bardzo łatwo zmienia się pozycję i jest wygodne. tak pisze producent a ja zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy warto, bo wydatek jednak spory. czy macie jakieś doświadczenia? proszę napiszcie
  • Niedługo ma być przecena w BRW i będzie mozna m.in. kupić komodę serii TIP TOP za 99 zł. Zastanawiam sie nad kupnem, jednak wymiary trochę mnie odstraszają, bo głębokość szuflad 33,5 cm to raczej mało. Chciałbym zapytać, czy może ktoś juz posiada u siebie tę serię - komodę, szafki? Jeśli tak to czy pojemność jest wystarczająca czy raczej zmieszczą się tam dwie bluzki i na tym koniec. Jaka jest rzeczywista , wewnętrzna głębokość i wysokość szuflad, półek? Niestety u mnie w mieście w salonie ni...
  • Butla fajna, ale niestety nie mogę znależć termoopakowania który pasowałby do większej, 260 ml. Największe z Canpolu, te które widziałam, mają średnicę 7,5 cm i są trochę za ciasne. Ogromna prośba o podpowiedź czy w ogóle na rynku można znaleźć termoopakowanie które pasowałoby do TT
  • I czy faktycznie trzymają ciepło (słoiczków też). Avent www.allegro.pl/item337398255_termotorba_avent_3_kolory_nowosc_ torba_warszawa_.html czy Red Castle www.allegro.pl/item339609894_termotorba_red_castle_rowniez_do_ tommee_tippee_r.html
  • chciałabym kupić sypialnie tej firmy ze względu na niską cenę, czy niska cena to fatalna jakosć?? bede wdzieczna za wszystkie opinie
  • Proszę polećcie mi fajne nosidełko dla mojego malucha 7 mies. rozważam infant w promocji na allegro kosztuja tylko 59zl nadmieniam ze chustę też mam ale mąż woli nosidło ja natomiast wolę chustę:-)) polecacie nosidełko Infant??
  • Czesc dziewczyny! Wiem, ze ten watek byl juz kilka razy poruszany, ael ja nadal nie moge sie zdecydowac ktore nosidelko wybrac. Zastanawiam sie nad trzema: 1. Baby Bjorn (podoba mi sie w nim to, ze popdbno dziecko moze bez problemu wyjac osoba majaca nosidelko na sobie) 2. Chicco Go+ (sliniaczek no i przede wszystkim mozliwosc noszenia w trzech roznych pozycjach, ale zniecheca to, ze dziecko moze miec max 8 kg!) 3. Red Castle (wyglada bardzo porzadnie, dodatkowa wkladka w kroku, mo...
  • Gdzie jest największy wybór zabawek Djeco (głównie chodzi mi o puzzle i tablicę magnetyczną)? Interesują mnie sklepy, które mają już towar (bo większość, które znalazłam mają zabawki na zamówienie). Sklep internetowy albo stacjonarny w Warszawie (chociaż na taki cud nie liczę:P)
  • Podaję aukcję, bo mam dylemat kolorkowy. I dzięki za rady. allegro.pl/item260318872_maxi_cosi_tobi_maxi_pilot_wysylka_gratis.html
  • Szukam nosidełka ygodnego dla mnie i mojego 8 miesięcznego synka. Czy możecie coś polecić?
  • czy ktos ma moze nosidelko Alize firmy Red Castle? Interesuja mnie opinie uzytkownikow. A moze macie inne nosidelka na stelazu, ktore byscie polecaly?
  • Chcę kupić dla mojego synka nosidełko. Mieszkam na 4 piętrze i taszczenie wózka po schodach przekracza moje siły. Każde wyjśie po zakupy to horror. Myślę, że pomocne może okazać się nosidełko. Zupełnie jednak nie wiem jakie powinnam wybrać. Synek skończył właśnie 5 miesięcy, jest bardzo ciekawskim 8 kilogramowym maluszkiem, który musi wszystko widzieć. Dziękuję z góry za rady. Mama Filipa
  • bo ogladam odlądam i albo za mały albo za duży albo za drogi :(, może polecicie coś sprawdzonego do 130 zł
  • Widziałam ten wózeczek ostatnio i zrobił na mnie ogromne wrażenie.chciałabym taki kupic córeczce ale wczesniej chce się upewnic czy dobrze sie sprawuje:-) od osób które juz posiadaja.To nowa kolekcja,sa super kolory i bogate wyposażenie.naprawdę wydaje sie idealny.Proszę o informacje na temat wózeczka.dziekuje. www.redcastle.fr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się