reda

(15 wyników)
  • chciałabym kupić wodę perfumowaną Hugo Boss, ale nie mogę sie zdecydować- Deep red czy intense? mam 18 lat, czy te wody są odpowiednie dla nastolatki? proszę o pomoc
  • Czesc Wam. Mialam kiedys te spodnie - byly najlepsze jakie kiedykolwiek posiadalam. Problem tkwi w tym, ze chyba nie sa juz produkowane, wiec nie mozna ich nigdzie dostac. Jestem wsciekla, szukalam nawet na allegro, ale tam tez nie ma takich (sa RED STARa, ale nie taki, ktore bym chciala). Spodnie o jakie mi chodzi, to biodrowki, lekko rozszerzane na dole ze streczem, kolor ciemno niebieski (moze granatowy) z czerwonym znaczkiem RED STAR. Moze to dla Was wydawac sie smieszne, ze t...
  • Co sądzicie o tym perfumie? Mam zamiar sobie kupić, bo słyszałam wiele pozytywnych opinii, ale to jednak trochę kasy...
  • Co sądzicie o tym zapachu? Mnie się podoba i zamierzam go sobie sprawić, ale słyszałam, że jest niezbyt trwały.
  • Co sądzicie ?Sexy czy wytarty i odarty z marzeń ?
  • Deep Red(10)

Dziewczyny, mam specyficzną prośbę. Otóż w tajemniczych okolicznościach zaginął mi korek od Deep Red Hugo Bossa. Problem w tym, że dużo podróżuję i mam kłopot z transportem buteleczki. Czy któraś z Was kończy może te perfumy i mogłaby odstąpić mi sam korek? Nie jestem pewna czy rozmiar butelki ma znaczenie, w każdym razie mam 90 ml. Bardzo mi zależy a nikt ze znajomych nie może mi pomóc... :-(
  • Zastanawiam sie pomiedzy: Laura by Laura Biagotti Burberry Week end Hugo Boss Deep Red a moze polecicie jakies ladne i trwale z Avonu?
  • Czy możecie cos powiedzieć o trzech poniższych zapachach (np. rodzaj i trwałość)??? 1) Intuition - Estee Lauder, 2) Deep Red - Hugo Boss, 3) Adict - Dune. Z góry dziekuje!!!!!!
  • Zastanawiam się jaka jest różnica miedzy boss woman , hugo woman ? I czy możecie mi jeszcze powiedzieć jak pachnie gabriela sabatini i czy zapach ten długo się utrzymuje ? Czy boss intense jest choć troszke podobny do deep red ?
  • Zapewne nieraz widziałyście podróbki markowych perfum o nazwach łudząco podobnych do oryginałów. Oto kilka przykładów: Coni Nambell - Naomi Campbell Hougo Ross - Hugo Boss Jeep! - Joop! Fire white - Fahrenheit Hougo Hot Red - Hugo Deep Red Graciela Santrini - Gabriella Sabatini Armand Code - Armani Code Lacrosse - Lacoste 7th Avenue - 5th Avenue Enzo - Kenzo J.Love - J.Lo No 4 - No 5 Bruni Banal - Bruno Banani Guschi - Gucci Nuo - Noa Macie jakieś przykłady?
  • Dostałam w prezencie tę wodę perfumowną 50ml, niestety to nie mój zapach, choć zużyłam mniej niż połowę butelki :). Sądzę, ze jest ok. 30ml, perfum jest oryginalny i mam opakowanie. Jeśli masz jakiś perfum, który Ci nie odpowiada, lub zapach Ci się znudził to bardzo chętnie na coś sie zamienie. Pozdrawiam, Anet PS. mój adres: anet22@tlen.pl
  • Drogie dziewczyny Czy znacie jakies podróbki znanych swiatowych zapachów, które są trwałe i b. podobne do tych oryginalnych?? Mozecie mi cos polecic? Napiszcie prosze nazwe i do czego sa podobne, ew. te z rozlewni- jaka firma rozlewająca i do czego podobne. Byłabym b. wdzieczna za pomoc. Ja ostatnio kupiłam podrobe Hugo Bossa deep red o nazwie Simply Red firmy Bi-Es. Poradzcie cos proszę bo juz za długo mam te butelkę (kosztowała 20 zł). dziekuje i pozdrawiam
  • moja koleżanka raz mnie psiknęła, spytałam się gdzie kupiła bo dobre 2 dni zapach trzymał się na kurtce, powiedziała, że w rossmanie. wow. znacie jakieś?
  • wypsikane okolo 30% z 50 ml flakonika, najchetniej na Gio Armaniego, czekam tez na inne propozycje :) pozdrawiam elve

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się