Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      reda

reda

(9 wyników)
    • Witam Czy ktoś ma kuchnie z Black Red White lub GAWIN i czy polecacie czy raczej nie. Jak wyglada w obsługa klienta /realizacja projektu, reklamacje/. dzieki /oxy
    • Salon na ulicy Krakowskiej. Z wrażeń.: Byle by podpisać umowę i wyciągnąć kasę a potem to już tylko reklamacje i poprawki i miły konsultant, który norm. mnie okrzyczał jak go zapytałam kiedy przyjdą i poprawią zareklamowane elementy. Może ktoś ma inne doświadczenia?
    • Czy ktoś może ma meble kuchenne Black Red White. Szukamy nowych mebli do kuchni i zastanawiamy się nad tą firmą, ale mamy obawy, że niska cena równa się marna jakość.
    • Witam szanownych forumowiczów :) Czy może ktoś z Was miał do czynienia z meblami kuchennymi tej firmy. Chodzi mi o takie szczegóły jak cene, wykonanie, trwałość, estetykę itp :) Zaczynam urzadzać mieszkanie - które obecnie jest pustostanem - i spodobały mi się ich kuchnie a dokładnie fronty z serii CAPITAL z tym, że drewniane i jasne :) Może ktoś z Was orientuje się w cenach ???
    • Co sadzicie o meblach kuchennych i pokojowych BRW? gdzie najlepiej kupic kuchnie i jak wychodzi cena montazu?
    • Witam! Przygotowuję się do kupna mebli kuchennych. Przeglądam strony, odwiedzam sklepy. W Black Red White znalazłam meble, które mnie interesują. W dodatku na miejscu w sklepie mogą mi wykonać wizualizację. Słyszałam jednak, że w BRW meble nie zawsze są wykonane solidnie - np. ciasno otwierające się szuflady, bardzo niewygodny montaż. Czy może ktoś powiedzieć mi coś więcej w tej kwestii? Modę przeznaczyć na meble kuchenne 3,5 tys., więc może powinnam poszukać wśród innych ofert? A ...
    • jakie macie spostrzeżenia???
    • Chcialabym zamowic u nich meble z MDF-u. Czy sa zetelni i dokladni.A przede wszystkim czy te menle sa solidne
    • Proszę o opinie nt. BRW - czy warto tam zamówić meble kuchenne? Zależy mi na kuchni w bardzo rozsądnej cenie, zarazem nowoczesnej. Czy BRW to dobry wybór?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się