reda

(12 wyniki)
  • Witam serdecznie, Macie moze karte klienta lub jakies kupony rabatowe do Aren Art lub Red Rubin? Postanowilismy tam zamowic obraczki i jedna przemila Pani powiedziala nam, zebysmy poszukali roznych mozliwosci znizek. Moze mozecie pomoc? Piszcie na jamichal@esculap.pl Pozdrawiamy i dziekujemy, BiM :) 08.07.06
  • Cześć zastanawiamy się nad wyborem obrączek Red Rubin (mają salony w Krakowie i Warszawie). Co możecie powiedzieć o jakości,wytrzymałości ich obrączek itp aspektach? Czy może ktoś z waszych znajomych je ma nosi i wypowiadał się w tej kwestii? Wstępnie wybraliśmy model z kolekcji Ziemia Z-407.
  • Czy wiecie jak można uzyskać kartę stałego klienta w red rubin? Spodobały nam się tam obrączki, ale przydałaby nam sie jakaś zniżka.
  • hej! wlasnie zastanawiamy sie nad zespolem Red combo z radomia-znamy tylko z internetu.czy na zywo tez fajnie graja?? no i czy sa solidni-minusem u nas jest fakt, ze slub w Kielcach a oni z Radomia....dzieki za pomoc
  • Cześć dziewczyny, jestem tu "nowa", choć regularnie podczytuję sobie Wasze posty...;)Ślub biorę w sierpniu 2010.;)W najbliższym czasie postaram się stworzyć jakieś skromne zestawienie, choć podejrzewam, że będę musiała prosić o pomoc w kwestii wstawiania tutaj fot z moich komputerowych zasobów. Na razie zapytam Was tylko, jak sobie radziłyście z wyborem koloru sukni - ja mam ciemną karnację i piwne oczy i świetnie mi było w odcieniu szampana, ale oczywiście wszyscy się zbuntowali i kazali bra...
  • Red Combo(31)

Hej mam takie pytanko, czy wiecie cos o tym zespole? Moze któras z was bawiła się na weselu na którym grali? Byc moze własnie na waszym? Podoba mi sie bardzo jak spiewaja, po za tym maja bardzo duzo instrumentów:) Ale jestem ciekawa jak prowadza konkursy, jak sprawuje sie ich wodzirej???:) Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi - wszystkie:) pozdrawiam
  • Czy ktoś ma obrączki lub pierścionki z tej firmy? Jak się noszą? Czy to jest prawda,że obowiązuje wieczysta gwarancja na obrączki?
  • szukalam 3 miesiace. serio. nic nie jest dla mnie takie wazne jak obraczki bo te bede nosic do konca zycia wiec musza mi sie podobac! amen. nawet s ukienka tak sie nie przejmowalam. i sluchajcie - polecam red rubin i excelsior (ten ostatani tylkow wawie). maja bardzo oryginalne wzory. ja chcialam prosta ale elegancka. szeroka i plaska. red rubin jest tanszy od excelsior i mozna znalezc podobny wzor. co tez uczynilam. wypatrzylam w 1 a zamowilam w 2. polecam te dwie firmy a obejrz...
  • Witam, Mam problem - zbliza sie nasza 2 rocznica, a ja wciaz nie wiem co podarowac swojej dziewczynie, mimo prob wielu wysondowania co jej sie podoba itp, dowiedzialem sie jedynie ze chcialaby jakis wisiorek - a jaki? odp: "Ty juz bedziesz wiedzial Kochanie..." Szukam i szukam... tu daje probke tego nad czym sie teraz zastanawiam: www.wilsonlaroche.com/p,en,472,red+coral+sterling+silver+pendant.html www.wilsonlaroche.com/p,en,363,red+coral+sterling+silver+pendant.html www.wilson...
  • Dziewczyny, który z salonów kosmetycznych polecacie na makijaż ślubny: Studio Efekt na Krasińskiego czy Red na ul Włodycze? Będę wdzięczna za pomoc :))
  • Myślę, że to najlepszy motyw przewodni (jak już ktoś musi mieć) - kolor. W poniższych wątkach będą obrazki :) Pomóżcie, tylko dobrze się podpinajcie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się