Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      redaktor

redaktor

(8 wyników)
    • bardzo proszę o informacje jakich kwot można oczekiwać z zaznaczeniem brutto czy netto... acha i czy to jest duże wydawnictwo czy małe... dzięki z góry
    • Czy ktoś może opisać mi, jak wygląda dzień pracy redaktora tekstów w redakcji dużej gazety?
    • Pomóżcie mi znaleźć odpowiedź, bo nie wiem o co chodzi. Jestem dziennikarzem w jednym z tygodników - korespondentem z regionu. Sprawa jest taka - pisze 3 duże teksty tygodniowo i trzy razy w tygodniu mój red. prowadzący je krytykuje - miesza z błotem mnie, mój styl pisania, dobór słow, wszystko. GDyby ich nie puszczał - ok, zrozumiałabym, że jestem do bani i nie tędy droga - trzeba szukać innej pracy. Ale - zawsze są w numerze, jest zajawka na 1 str. i komentarz w przeglądzie pras...
    • proszę o podanie jakichś widełek płacowych, bo nie wiem, jak się cenią w Warszawie ( i nie tylko w Wawie)
    • Witajcie, czy orientujecie się w wysokościach zarobków osób piszących w miesięcznikach(etat), ew. redaktorów. Idę na rozmowę-wiem, że jest ględzenie o bryndzy na rynku, wiem, że mnóstwo osób pracuje dla prestiżu, lansu(ciuchy na kredyt:)-ale to nie dla mnie. Dostałam propozycję a widełki hooooo. Doradźcie proszę-to praca w Warszawie, etat. Chodzi mi o kwotę na rękę.
    • Wg mnie to super praca, tylko jak tam się dostać, do jakich drzwi pukać????
    • jutro idę na rozmowę do wydawnis\ctwa murator, stanowisko redaktor merytoryczny, zastanawiam się ile tam się zarabia i ile powinienem zaproponować. dzięki za odpowiedzi michal
    • Jestem redaktorem w warszawskim wydawnictwie średniej wielkości, w zasadzie nienormowany czas pracy, ale generalnie około 40 godzin tygodniowo plus trochę czytania w domu. Zarabiam 2300 na rękę, plus opieka medyczna, plus premie i różne dodatki. Ciekawa jestem, jak to wygląda na tle branży wydawniczej i innych zawdodów humanistycznych - dziennikarzy, tłumaczy, nauczycieli, naukowców etc. M.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się