Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      regionalne

regionalne

(33 wyniki)
    • chyba po to aby na nich rozmawiac o regionach...po co robić spęd wszystkich kandydatów na jedno forum ? przebijać sie do "swojego" przez tłum obcych ? po co sa podfora polityczne przy regionalnych ? rozumiem, ze to forum to eksperyment. według mnie mocno nieudany. nie rozumiem dlaczego tłumicie aktywnośc regionalną kandydtów czy ich zwolenników na własciwych im lokalnych forach. czyżby powrót do centralnego zarządzania ? pozdrawiam.
    • Jestem aktywnym forumowiczem działu: regionalne>wielkopolskie>poznań W Poznaniu studiuję, ale chciałbym też porozmawiać z osobami z mojego rodzinnego miasta Gostynia. Chciałbym mianowicie założyć specjalny dział: regionalne>wielkopolskie>gostyń. Jak to zrobić?
    • Prosze o informacje jak zrobic aby w forum regionalnym bylo nowe miasto miasto. Udalo sie mi co prawda utworzyc ale w forum prywatnym Prosze o pomoc
    • kiedy w koncu ktos zrobi porzadek z tym forum? przeciez jak sie tam proboje czytac, to nic tylko wyzwiska kto z miasta a kto ze wsi i polityka... przeciez chyba jest forum polityczne na gazecie, prawda? w dodatku moderatorzy jakby zupelnie nic z tego balaganu sobie nie robia!!! normalnie wstret :(
    • Witam Na forum regionalnym OTWOCK założyłem temat w którym były podawane linki do stron związanych z Otwockiem, nie wiem co odbiło moderatorowi że wyciął tego posta. Nie łamał on w żaden sposób regulaminu ani netykiety. Nie były w nim podane żadne strony komercyjne ani strony mające na celu wprowadzić w błąd internautę. Sądze że to jakies prywatne porachunki moderatora względem mojej osoby. Moje pytanie w tym przypadku jest takie: Czy moderator forum regionalnego michaelandro jest nie...
    • mam nadzieje, ze sie nie powtarzam - rzucilem okiem na archiwum i podbnej sprway nie znalazlem Mianowicie chcialem sie uprzejmie spytac czy (i ew. jak) mozna zakladac nowe fora na forach regionalnych. Wsrod mazowieckich forow regionalnych brakuje mi bliskiego memu sercu Milanówka ;) Wiem, z emozna zkaldac fora prywatne w grupiue miasta - ale to nie to samo co fora regionalne :(
    • Dlaczego istnieja fora regionalne? Przeciez nawet, kiedy wiekszosc watkow w nich byla "na temat", to nie pisano na nich o regionach, tylko o miastach - zreszta co to za region "Warszawa" czy "Wroclaw"... Niejasne sa tez kryteria "przydzialu" miast do tej kategorii, zeby to jeszcze bylo te 16 miast wojewodzkich, to mozna by przezyc, ale tak nie jest. Dodatkowo to na forach regionalnych zalegla sie zaraza liczenia wszystkiego. Nie da sie tego wyeliminowac? Mozna przeciez zlikiwdow...
    • 1. Kiedy dojdzie do czystek na forach regionalnych, którymi nikt się nie opiekuje? 2. Czy można przejąć forum regionalne po to by zmienić jego nazwę i obszar działania? (Oczywiście dalej byłoby to forum regionalne, ale byłoby o nieco szerszym regionie)
    • Witam. Mam prośbę-propozycję dotyczącą banera akcji "Pajacyk". W obecnej chwili znajduje się on jedynie na stronie głównej forum, a ja uważam, że warto go umieścić również przynajmniej na forach regionalnych. Wiele osób wchodząc na forum kieruje się od razu na fora regionalne i nie zagląda na stronę główną. Niektórzy wchodzą też na forum przez "regionalne" strony Gazety. Wszyscy oni nie mają okazji wspomóc swoim kliknięciem akcji "Pajacyka", a wielu z nich na pewno nie miałoby ni...
    • Ja w sprawie niezwiązanej z reformą forum. W forach regionalnych dalej jest bajzel! Moje forum przenieśliście do Śląskich, choć nie jest o żadnym mieście. Czy admini nie wiedzą w jakich województwach są Hajnówka, łapy, Chełmno...? W takim razie ja postanowiłem to sprawdzić i oto informacje: - ZIELONE ZACISZE - mazowieckie (na forum pisze o dzielnicy Targówek) - SMB "Ziemi Mazowieckiej" - mazowieckie - pisze, że to warszawska spółdzielnia - HAJNÓwKA-FORUM - podlaskie - Łapy - podl...
    • Kto odbiera wiadomość "skasujcie" na forum regionalnym miasta powiatowego ? Moderator czy administracja zawodowa ?
    • Bo całkiem niedawno zdarzyło mi sie ujrzeć mój wątek na Oślej Ławce a jako wytłumaczenie napisano mi, że był "niezgodny z tematyką forum". Pomijając już kwestię, że rzeczony wątek traktował o dzwonie Zygmunta (niewiele bardziej krakowskich rzeczy można sobie wyobrazić - a rozchodzi się o Krakforum), to szalenie jestem ciekaw na jakie tematy można dyskutować. Bo jesli tylko na te związane z regionem, to większość wątków nadaje się do wywalenia. Z pozdrowieniami.
    • W FAQ nic o tym nie pisze. Czy jak zostanę moderatorem, to mój login będzie czerwony (jako zalogowany oczywiście) ? Dlaczego na pewnym forum moderator nadal ma czarny login ?
    • Czesc! Czy bedzie likwidacja forow regionalnych? Kiedy? Podobno mialo to byc w polowie kwietnia.
    • bedzie obrany jakis limit postow, wzgledem ktorego bedziecie likwidowac? te ktore maja najmniej postow-to jest jasne ale sa tez fora ktore od niedawna zaczynaja zyc, ale na liczniku wciaz maja malo-czy te fora tez zlikwidujecie? co sie stanie z tymi wszystkimi watkami i postami? czy zostana one skopiowane do nowych prywatnych czy wykasowane? kiedy nastapi ta likwidacja?
    • 1. Skarzylem sie ze forum mojej wsi jest w kategorii miasta - i cyk zmieniono na miejscowosci. To dobrze. 2. Ale to tez oznacza ze fatalne zmiany ktore wprowadzono - administracja chce spetryfikowac - i czesc miejscowosci nie zasluguje aby byc w kategorii regionalne - choc sa to fora regionale. 3. Jest dla mnie duza niespodzianka ze na forum gazety ktora miala Solidarnosc w klapie doswiadcze dyskryminacji.
    • Cześć! Czy to prawda, czy tylko plotka? Podobno maja być zlikwidowane fora regionalne z małą ilością postów. Pozdrawiam. Rychu
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=65388990 znalazł się na Oślej? Czyżby admin wycinał będąc pod wpływem ... ? To nie mój wątek, ale rozumiem tego typu problemy TECHNICZNE!!!
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=7812961&a=7812961 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=7630964 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=7530279 etc etc Jeśli da się zrobić tak, żeby automatycznie szły na forum, da się też z pewnością - i nie może to być aż tak trudne, żeby trzeba było miesiąc na to czekać - stworzyć podforum i na nie komentarze do artykułów przekierowywać. To, co dzieje się w tej chwili na forum, to jest chlew. Zdaję sobie sprawę, że mamy wolność słowa i...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się