regionalne

(16 wyników)
  • Neurolog - W-wa Ursynów Autor: fikol2 neurolog w Warszawie Autor: majka995 Laryngologia w szpitalu w Wwie Autor: magdalllena na regionalne Warszawa dobry pediatra Białystok Autor: violmax na regionalne Podlaskie Proszę o opinię dr Anna Kowalczyk - Gajek Kraków Autor: aaagatas na regionalne Małopolskie
  • Gdzie nad morze????help! Autor: stryjzeb Na forum Wakacje Gabinet dentystyczny w trójmieście Autor: clubbingman Na forum regionalne Pomorskie gdzie prywatnie lekarz z poradni metabolicznej CZD Autor: dta Na forum regionalne Warszawa Dlaczego cały czas mam laktację??? Autor: claudia-m1 Na Zdrowie kobiety może krzywe stopki? Autor: aganieszka_adamczyk Na regionalne Śląskie 1. Stomatolog dziecięcy wrocław- kto zna i poleci? Autor: mamaga 2. pediatra i neurolog -Wroclaw- piln...
  • Dlaczego mój wątek na temat urologa dzieciecego nie może byc tutaj? Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na pytanie o urologa. Na tamtym forum dowiem się pewnie za rok.
  • Następujące wątki zostały zgłoszone do przeniesienia na odpowiednie edzieckowe fora regionalne: • Homeopatia w Warszawie!!! gosia251 07.12.2004 14:28 • Chirurgia dziecięca - Warszawa agalubian 06.12.2004 17:06 • Pediatra dla dzieci wegetariańskich we Wrocławiu ? katarzyna.preiss 05.12.2004 09:25 • **ginekolog dziecięcy Warszawa*** PILNE honda1998 06.12.2004 14:55 • nietolerancja pokarmowa - specjalista, szczecin kacperek04 05.12...
  • Następujące wątki zostałe zgłoszone do przeniesienia. Zostaną umieszczone na odpowiednich forach REGIONALNYCH. endokrynolog w Warszawie mola29 szukam dobrego okulisty dziecięcego w W-wie kakatom11 znacie takiego? martaklara1 ZAUFANY PEDIATRA-BIELANY, ŻOLIBORZ luzix gabi moderator
  • Chcialam zapytać dlaczego został usuniety mój wątek,o poszukiwaniu laryngologa w Krakowie?.Na moim forum regionalnym próżno szukać pomocy w sprawie zdrowia wogole ,a co dopiero dziecka ,tam "siedzą ",osoby którym w głowie zupelnie inne tematy,wiem, bo kiedyś szukalam pomocy w sprawie dentysty dla dziecka i nikt przez miesięc mi nie odpowiedział.Na tym forum już nieraz uzyskiwalam pomoc od mam z Krakowa,więc jednak tutaj częściej zaglądają.Jeżeli wątek jest na temat zdrowia ,to ni...
  • mam pytanie gdzie podziały się moje posty z pytanie o kontakt do ortodonty oraz okulisty - moje dziecko ma pewne wady i zalecane są wizytu u tych specjalistów - jak na mój gust i przekonanie chodzi o zdrowie mojego dziecka - w takim razie gdzie są moje posty?!!!!!!!!!! mama klary
  • Następujące wwatki zostały zgłoszone do przeniesienia. Po "zniknięciu" z forum "edziecko zdrowie" proszę szukać ich na odpowiednich forach REGIONALNYCH. • Gdzie prywatnie dobry CHIRURG w W-wie? kotek15 08.10.2004 19:58 lekarz do usg bioderek-Wrocław ala58 08.10.2004 14:53 • szukam okulisty w Krakowie dla 10 mies.? kinga221 08.10.2004 09:04 gabi - moderator
  • Następujące wątki bedą przeneisione i proszę ich szukac na: FORA REGIONALNE: poszukiwany dobry okulista w Warszawie goska_d godny polecenia neurolog w Warszawie? bmoty poradnia nefrologiczna w Warszawie- gdzie? mania2424 Dobry pediatra w LIM Centrum Medyczne? bardon Logopeda w warszawie - pilnie proszę o pomoc. spyrogyra Pilnie poszukuję gastrologa w Warszawie anewtamm Wiotkośc stawów i kardiolog WROCŁA...
  • iza_luiza napisał: > Qrcze, a dlaczego mój wątek poszukuję masażysty dla niemowlęcia ze wzmożonym > napięciem został usunięty ?? > Czy to nie dotyczy zdrowia ? > g.a.b.i. napisała: Oczywiście, ze (pośrednio) dotyczy tylko dotyczy tez danego miasta. Nie pytasz tu jak masowac dziecko tylko GDZIE W WARSZAWIE jest masazysta. Mamy, które tu zaglądają sa nie tylko z Wawy, a Twoje zapytanie dotyczylo konkretnej osoby i konkretnego miejsca. Idąc tropem stwierdzen...
  • Natępujące posty zostaną przeniesione na fora: REGIONALNE- Dziurawe ząbki u 4 latka Opole katarzyna.ktm gdzie w w-wie rehabilitacja panstwowo? pilne jagulec psycholog dziecięcy - Otwock i okolice paloma_p wymaz z kratani w Krakowie borunia2 Szklarska Poręba raul73 Dobry ORTOPEDA - prywatnie emonik wycięcie trzeciego migdała - JAK I GDZIE W W-WIE? kborz2 Badanie słuchu w Poznaniu? mamsonka ...
  • Czy ktoś może polecić dobrego laryngologa w Trójmieście najlepiej w Gdańsku?
  • Z powodu ciągłego bałaganu panującego na forum edziecko zdrowie- posty powtarzające się po raz którys z kolei będa kasowane po uprzednim poinformowaniu o tym autora tego postu- na forum lub mailem. Ja wiem, rozumiem, ze kazdy ma jakis problem i chciałby jak najszybciej uzyskac odpowiedź na swoje pytanie ale. No właśnie ale... Bardzo często jest tak, ze na jednej stronie są nawet 2-3 watki na ten sam temat. Temat siusiaków, naczyniaków, anemii, zymafluoru powraca jak bumerang ...
  • Następujące wątki zostały zgłoszone do przeniesienia. Można je będzie znaleźć na forum regionalnym - Warszawa. Badanie dna oka - Okulista W-wa poszukiwany lukaszekcz 24.09.2004 15:27 Przychodnia Na Uboczu jo4 28.09.2004 10:32 Okulista w warszawie-pilne regr 28.09.2004 10:01
  • Mam pytanko bo nie moge znaleźć mojego watku "gzdie w warszawie robiłyscie wymazy swoim córkom" czy jakos tak. W przeniesionym nie ma i na Wawie tez nie... dzieki za info
  • Następujące wątki zostaną przeniesione na forum "Niemowle": Samodzielne siadanie- kiedy??- autor- czarnotka1 17 miesięcy- nie śpi w dzień- autor- ankagoz Ząbkowanie- kolejność zabków- autor- gyokuro Gabi- moderator

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się