Forum Regionalne Podkarpackie Mielec
ZMIEŃ
      regionalne

regionalne

(7 wyników)
    • Zawsze uważałem, że "Wizejer Regionalny" (dla mieszkających w Kanadzie i nie tylko: taka mielecka gazetka) to kiepściutko redagowany i prowadzony szmatławiec. O wiele mniej profesjonalny niz KORSO (druga mielecka gazetka). Ale to co znalazłem w ostatnim numerze wprawiło mnie w szok. Czytajcie fragment felietonu niejakiego Dawida Mieleckiego: "O tym, że korzyści z ataku na WTC odnieśli także (a może przede wszystkim ) Izraelczycy nie trzeba nikogo przekonywać. Warto wspomnieć tylk...
    • Ostatnio na forum „głośno” było o Korso. Jednak po przeczytaniu dziś nowego tygodnika regionalnego Wydarzenia, uważam że Korso to całkiem dobra gazeta. Oczywiście w porównaniu z Wydarzeniami. Ludzie, toż to porażka!! Połowa gazety do laurka dla Chodorowskiego i jego komitetu wyborczego, zdjęcia niewiadomego pochodzenia (zgodnie z prawie prasowym każde powinno być podpisane, kto je zrobił) zresztą ilustracja fotograficzna artykułu na „jedynce” na poziomie Ko...
    • ... probowalem poprzez portal gazety dotrzec do kompletnych wynikow dotychczas rozegranych konkurencji na Uniwersjadzie. Trafilem co prawda na oficjalna strone Uniwersjady, ale tam bylo tylko o tym, jak piekne jest Zakopane i podobne pierdoly, wynikow nie znalazlem. No to jak mam szukac? Podobnie z kompletnymi wynikami wszystkich konkursow skokow w ramach Pucharu Swiata. Tez niczego nie znalazlem (to byla tylko podpucha, bo wiem, ze jest taka strona, gdzie mozna bylo sledzic, jak nasi skacza...
    • Miliony dla Podkarpacia Dostaliśmy pieniądze na budowę dróg i tani internet PODKARPACKIE. Budowa drogi z portu lotniczego w Jasionce, modernizacja ulic w centrum Rzeszowa, budowa regionalnej sieci informatycznej z tanim dostępem do internetu. To tylko niektóre z kilkudziesięciu inwestycji, jakie zostaną sfinansowane z pieniędzy unijnych. Z funduszu Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego na Podkarpacie trafi ponad 383 mln zł. Wczoraj Zarząd Województwa wybra...
    • Czy wszyscy w Mielcu są obojętni na to, że nie długo nie będzie pociągów osobowych w Mielcu? Wkońcu jeżeli zebrałoby się kilkanaście osób mocno zaangazowanych w ratowanie linii nr. 125 TARNOBRZEG - DĘBICA to coś może byśmy zdziałali. Ale wiem, pewno dużo osób będzie twierdziło, że w pociągach bród, jezdzą o złych porach i j4eszcze wleczą się niesamowicie. Ale może czas to zmienić? Może przynajmniej w Mielcu? Zastanówcie się nad tym. WWW.CUPIK.PRV.PL
    • Parę lat temu, jak pojawił się w sieci portal Gazeta.pl i zaczeły się pojawiać fora regionalne napisałem prośbę o założenie również forum mieleckiego:) Kilkanaście dni potem forum Mielec zaistniało w ramach portalu Gazeta.pl :) zaraz na początku wywiązała się kłotnia - kto pierwszy wysłał maila do administratora z prośbą o załozenie forum :) Nie wazne - dyskusje były żywe i gorące, często kipiące emocjami. Pojawiali się np. niejacy: Darek, Liperu, Wacław - to Ci, których pamiętam ...
    • Gazeta Bielska - Wielkie gówno Autor: Gość portalu: emi Data: 02-09-2001 22:00 adres: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- Nic się nie zmienia. Wczoraj kupiłem ten chłam. W koło te hanyskie miasta i co się tam dzieje. Zaniemogłem jak zauważyłem że zamieszczają tam kawałki z forum - dotyczyło to związków zawodowych w supermarketach. Kiedy REDAKTORZE ZAMIEŚCISZ COŚ Z BIELSKIEGO FORUM NA TEMAT GAZETY BIELSKIE...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się