regionalne

(19 wyników)
  • no właśnie, zawsze widzę jakieś ciekawe kosmetyki w promocyjnych cenach ( na str www) i kto może je zamawiać??? zwykly konsultant?? czy to jest jakoś inaczej? O co chodzi z tym dodawaniem produktu promocyjnego do kazdego zam poniżej 150 PP? Czy każdy dostaje"pioerwszy z listy kosmetyk o ile sam nie wybierze"? Jesli tak to cvzy to się wpisuje normalnie w zamówieni? z gory dziex za odp :)
  • moja konsultatnka złożyła zamówienie przez inernet w trakcie którego padł jej komputer wiec zamówieniei zostało wysłane ale potwierdzenia tzn tej ala faktury nie mogła już wydrukować ani wysłać na poczte... w biurze regionalnym jest paczka ale kobieta pwopiedziałą jej że nie może jej odebrac bez potwierdzenia... co zrobić w takiej sytuacji czy nie wystarczy sama karta członkowska???? prosze pomóżcie
  • Mam prośbe, czy ktoś z Was móglby mi napisać jakie są produkty na biuro regionalne? Prosiłabym o nazwe, kody katalogowe i ten kod jaki sie wspisuje na biuro + ceny. serdeczne dzieki za odp
  • Na wątku obok Asiek napisała ,ze w filii : Ale ja bylam w pierwszym dniu obowiazywania katalogu 3, pierwsze odbiorysa dopiero dzisiaj, wiec chyba od dzisiaj dopiero sa nowe katalogi? Tak mi sie zawsze wydawalo, wiec nawet o tym nie pomyslalam. Przewaznie, jak juz jest dostepny nastepny katalog, toi wystawaiaja w filii taki dla wszytskich do przejrzenia. Ja jej odpowiedziałam tak: Widzisz jak dobrze poruszyć jakąś sprawę. Odbiory jak i katalogi są od 1 dnia obowiązywania danego k...
  • czy wiecie coś na ten temat?czy to w ogóle prawda??
  • Po raz kolejny okazuje sie,że osoby prowadzące BR starają sie podkradac nam konsultantów i to w różnoraki sposób: 1. składajacych zamówienia - proponując aby kupowali od nich , a nie na swoje konto-bo po co , przy mniejszych zamowieniach mają płacic 4 zł detalu. 2. Przynoszących wnioski rejestracyjne , z prośbą o dostarczenie do Oddziału - żeby zarejestrowali sie u nich jako sponsorow - rejestrując np. mamę , siostrę itp. Osoby , które spotkały sie z takimi propozycjami proszę o pot...
  • Data Miasto Miejsce Adres Godzina 05.03.2007 Warszawa Hotel Gromada ul. 17:Stycznia 16:30-18:30 05.03.2007 Olsztyn Hotel Park ul.Warszawska 119 16.00-18.00 05.03.2007 Koszalin Hotel 2CV ul. Piastowska 1 16.30-18.30 05.03.2007 Szczecin Hotel Radisson SAS Plac Rodla 10 17:00-19:00 05.03.2007 Lublin Hotel Campanile ul.Lubomelska 14 17:00-19:00 06.03.2007 Gdańsk Hotel Mercure Hevelius ul. Jana Heweliusza 22 16.00-18.00 06.03.2007 Poznań WTC Poznań ul.Bukowska 12 17:00-19:00 06.03....
  • w piatek zrobilam zamowienie z katalogu 3. zwykle odbieram paczke w oddziale, ale jako ze tym razem nie bylo mmnie we wroclawiu, a zalezalo mi na tym, aby miec kosmetyki na poneidzialek wiec zamowilam na biuro. jak to w biurze jest, wybralam sobie "dodatkowy" produkt (mialam ponizej 150PP). wzielam sobie dezodorant z algami (bo akurat chcialam go kupic), przy potwierdzaniu zmaowienia w internecie wyskaiwalo mi ze tego dezodorantu nie ma, tak wiec cofnelam i dorzucilam jeszcze raz ...
  • Zabrze(4)

Witam Mam króciutkie pytanie- czy punkt Oriflame w Zabrzu na PL. Dworcowym to "to" miejsce gdzie konsultantki dokonują zakupów? Chcę dołączyć do Oriflame , ale nie wiem czy będę mogła odbierać zamówienia w Zabrzu czy w np. w Chorzowie. Dziękuję z góry za pomoc.
  • mam pytanko. czy zapisując nowa osobę lepiej jest to zrobic osobiście w biurze czy przez internet? czy jesli zapisze ja przez internet to czy odrazu bedzie mogla zlozyc swoje pierwsze zamówienie( np. jutro aby skorzystac z promocji) czy bedzie musiala czekac az dostanie karte? i jak wygłada wtedy płatność tj. czy w takim wypadku tez mamy 2 tygodnie na zapłate? z góry bardzo dziękuję
  • pytanie jak w tytule- zamówiłam po raz pierwszy paczkę na adres domowy (wczoraj wieczorem)- orientujecie się może jak długo się czeka?
  • Byłam dzisiaj w oddziale w Koszalinie(pierwszy raz !). Widziałam ten zielony kuferek,który można było otrzymać za określone warunki,powiem szczerze,nie jest zły,ujdzie.Jako jedyna cecha jego to, to podoba mi się jego wielkość.Nic nie żałuję:] Wiadomo jak człowiek nie zobaczy czegoś na żywo to nie przekona się tak naprawdę do rzeczy(bynajmniej ja takim typem jestem i takim się urodziłam ). Zaczynają się już jego sprzedaże: [b] allegro.pl/item867698639_niepowtarzalny_kuferek_oriflame_z...
  • Witam!! Mam pytanko, czy ktos wie jakie są produkty które trzeba wziąść przy paczce na biuro regionalne?? Niestety na stronie Ori nie da się dziś zalogować żeby ściągnąć cennik i zobaczyć, byłabym wdzięczna za wypisanie rzeczy i cen. Z góry serdeczne dzieki
  • witajcie, Czy ma ktos namairy na kuriera, który przywozi paczki do Wrocka (okolice placu Bema- podaje bo pewnie jest podział na okręgi)od rana walczę z telefonem do ori w wawie, ale niesttey bez skutku...a nie mam sznas czekac caly dzien w domu na kuriera. proszę pomozcie!!!
  • Wpisuję rzecz z plakatu Świątecznej Promocji przy odbiorze w biurze regionalnym, po czym na etapie weryfikacji mam normalną cenę katalogową - w czym może być problem?:( Poproszę Was o numer do reklamacji (nigdzie nie mogę znaleźć).
  • czy kolory pomadek w katalogach sa rzeczywiste na ustach ??? jakim sposobem moge sobie zalatwic probki oriflame?? pilnie potrzebuje probki pomadek , jestem kosultantka ale "swieza" prosze o pomoc
  • Jak to jest z artykułami dodawanymi w biurach regionalnych do zamowien poniżej 150 PP? Czy jesli nie wybiorę to dadzą mi pierwszą rzecz z listy? A jeli nie chcę niczego z tej listy to co? Wcisną mi na siłę cos czego nie chcę?
  • Czy jeśli zwrócę produkt w oddziale to dostanę jakies zaświadczenie, że zwróciłam i zostanie mi to odliczone od następnego zamówienia?
  • Sława! Witam Serdecznie, Szanowni Państwo jest mi niezmiernie miło poinformować, o dodatkowej ofercie dostępnej w dniach 8-12 sierpnia tylko w Oddziale Wrocław. Jest nią torebka niespodzianka zawierająca trzy pełnowartościowe produkty. Torebkę, będą mogli zakupić konsultanci, którzy w terminie od 8 do 12 sierpnia złożą we Wrocławiu zamówienie o wartości 70 PP. Kod torebki niespodzianki - 90700 Cena: 19,90 (CH) W skład torebek niespodzianek będą wchodziły między innymi takie produk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się