-
Witam
Szukam dla córeczki następnego fotelika, narazie jeździ jeszcze w maxi cosi city,ale wreszcie udało mi się kupić nowy samochód. Fotelik były zainstalowany na stałe w RENAULT MEGANE kombi z 2007r.Bardzo prosze o porady jaki fotelik przodem lub tyłem nadaje się do tego auta.Budżet do 1000zł.
-
Bardzo proszę o pomoc w doborze fotelika dla 7 m-cy dzieciątko, fotelik 9-18 do samochodu megane z 2010 roku. Mieszkam w małej miejscowości gdzie nie mam wyboru celem przymiarki fotelika w aucie, więc pozostaje allegro. Pomóżcie - proszę :)
-
bardzo prosze o pomoc. moja córka ma 9 miesięcy i waży 10kg. chciałabym kupić
fotelik tak do ok 900zł. zastanawiam się czy z isofixem czy bez (nie wiem czy
kupie taki fotelik do tej kwoty). nie wiem jaki fotelik będzie pasował do
renault clio III no i chciałabym żeby fotelik posłużył długo. proszę o poradę
bo kompletnie się na tym nie znam. z góry dziękuje
-
słuchajcie, już kilkanaście razy widziałam na moim osiedlu samochód renault thalia- czy jakoś tak się pisze-nieważne
gośc z tyłu ma fotelik 9-18 kg z calkowicie zdjętą tapicerką, skorupa otelika ma kolor szary, nie ma żadnych styropianowych wypełnień- nic- ale uwaga przezorny rodzic nie chciał by dziecko jeździło na twardym więc w środku położona jest poduszka - oczywiście jakiś stary brudny jasiek...masakra widok- tu renault i to nie jakieś stare a z tyłu normalnie średniowiecze. nie wiem c...