Forum Regionalne Mazowieckie Marki
ZMIEŃ
      roman giertych

roman giertych

(4 wyniki)
    • Przemówienie Prezesa LPR Romana Giertycha w Sejmie RP 7 września 2007 r. Razem stworzyliście Okrągły Stół - Platforma Obywatelska, ludzie SLD i PiS. Mam tutaj ciekawy artykuł, w którym pan prezydent Kwaśniewski gratuluje braciom Kaczyńskim za udział w obradach Okrągłego Stołu. Gratulacje. Razem budowaliście III RP, teraz pretendujecie do roli tych, którzy ją rozliczają – Powiedział do posłów PiS Roman Giertych na piątkowej debacie ws. Samorozwiązania Sejmu. Poniżej pre...
    • Pewnie nie czytacie "Pulsu Biznesu", a warto poznać wywiad z Romanem Giertychem, który ten dziennnik opublikował dziś. Giertych to lider LPR. Najsensowniejszy polityk na polskiej scenie politycznej. Jedyny, w którego słowa naprawdę wsłuchuję się. Wsłuchajcie się i Wy. Polecam dyskusje w Radio Zet w każda niedzielę o godzinie 9. Giertych zawsze jest rzetelny, konkretny, trzyma się faktów i prawa. Reszta to przy nim manipulanci, szczególnie Jan Rokita, który potrafi zupełnie od...
    • Jeżeli nadal będziemy milczeli pod terrorem politycznej poprawnosci za kilka lat w polskiej szkole Twoje dziecko nie będzie mogło do Ciebie mówić "tato" czy "mamo". Zaczyna się w szkockich szpitalach, ale dojdzie do szkół i przedszkoli. Liberałowie z SLD, Demokratów i PO już dalokosiężnie planują takie przedsięwzięcia. Tylko Liga Polskich Rodzin może nas obronić przed tymi absurdami. Pozdrawiam Jerzy Krajewski za www.rp.pl Służba zdrowia w Szkocji zaleciła personelo...
    • Podobno przedstawicielem LPR na Marki jest Pani Grażyna Sićko. Czy ktos wie coś o niej więcej? Ja wiem, że ma 53 lata i startowała na radną z grupy Janusza Werczyńskiego. Pozdrawiam Jerzy Krajewski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się