Dodaj do ulubionych

Zastopujmy pedofilię wśród księży

01.10.18, 19:00
secure.avaaz.org/campaign/pl/break_the_silence_52/?cxAVckb
Polska ma teraz wybór: dalej ukrywać prawdę lub stanąć po stronie ofiar. Stwórzmy największy apel o sprawiedliwość i bezpieczeństwo naszych dzieci
Obserwuj wątek
    • rafal43 Re: Zastopujmy pedofilię wśród księży 13.10.18, 20:38
      No mam nadzieję że do szukania sprawiedliwości na marginesie księży pedofilów również naród polski jak i polska będzie szukać sprawiedliwości na pedałach pedofilach ,obcokrajowców którzy kilka dni temu próbowali zgwałcić 13-latkę czy np. pana Polańskiego ściganego listem gończym przez stany zjednoczone za gwałt na nie letniej i wiele innych spraw robionych przez lewaków gdzie już tam to nie jest margines tylko norma moda itp.,w kościele na szczęście jest to tylko margines!!!!!!!!!
      • ja_tam_nie_wiem1 Re: Zastopujmy pedofilię wśród księży 22.10.18, 09:47
        Skoro "nie letniej" to znaczy zimowej? Czy też zimnej a może gorącej? Może patriotyczniej będzie nauczyć się poprawnie pisać po polsku, zamiast wciskać jakieś narodowo-prawicowe rewelacje... o szacunku dla kraju poprzez pisanie nazwy z dużej litery nie wspomnę...
      • studiospa-zielonka Re: Zastopujmy pedofilię wśród księży 23.10.18, 19:06
        pedofilia w kosciele to margines? to żart chyba. każdą pedofilię nalezy potępić ale tą w kościele przede wszystkim - bo to czarni jako niby ci co chcą abyśmy stosowali się do ich nauk i szli ich śladem powinni być nadzwyczaj czyści i prawi a nie są. Na pochybel czarnym.
    • msp1 Re: Zastopujmy pedofilię wśród księży 22.10.18, 14:09
      Aco z innymi środowiskami, tylko księża?
      • ja_tam_nie_wiem1 Re: Zastopujmy pedofilię wśród księży 22.10.18, 18:19
        Pedofila to zło, obojętnie w jakim środowisku. Ale jeżeli porównujesz profesje księdza do (niczego im nie ujmując) szewca,kierowcy czy też sprzedawcy to pomyśl ,czy kreują się oni na przewodników etycznych, moralnych i duchowych, czy dudnią oni z ambony o moralności, pokorze i skromności pod karą piekła i takich tam,no i czy przedstawicielom tych zawodów powierzasz swoje grzechy czyli sprawy z natury intymne. O odpowiedzialności karnej nie wspomnę. KK w tym kraju w zasadzie stoi ponad prawem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka