Forum Towarzyskie S@lon Odrzuconych [O!]
ZMIEŃ
      roman giertych

roman giertych

(7 wyników)
    • - Pozywam ojca Tadeusz Rydzyka o to, aby sprostował nieprawdziwe informacje i zrobię wszystko, aby telewizja Trwam sprostowała te plugawe oszczerstwa na mój temat. Idę do sądu cywilnego, nie kościelnego, dlatego, że [b]telewizja Trwam jest instytucją prywatną. Własnością fundacji, zakonników, którzy są osobami fizycznymi. To czysto cywilna instytucja, w związku z tym idziemy do sądu cywilnego[/b]. Pozew zostanie wysłany do właściwego sądu okręgowego - wyjaśnia mecenas. wiadomosci.wp.pl/k...
    • "Z krzyża, który powinien być symbolem pojednania, robi się symbol podziału. Jest to bardzo szkodliwe - ocenił w "Faktach po Faktach" mecenas Roman Giertych. Bardzo ostro ocenił on rolę PiSu i Jarosława Kaczyńskiego w sporze o krzyż przed Pałacem Prezydenckim. " wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8254566,Roman_Giertych__Jestem_przeciwny_stawianiu_pomnika.html Roman Giertych jest albo cynicznym graczem, który chce sobie zjednać tę część prawicy, która nie trzyma z Jarkaczem albo ...
    • Redaktor naczelny "Gazety Wyborczej" Adam Michnik złożył w Sądzie Okręgowym w Warszawie pozew przeciwko liderowi LPR Romanowi Giertychowi. Michnik pozwał Giertycha za to, że miesiąc temu, podczas debaty w krakowskim klubie Rzeczpospolitej, Giertych nazwał redaktora "byłym partyjnym aparatczykiem" - poinformowała na swojej stronie internetowej "Gazeta Wyborcza". "To będę się sądził" - tak na pozew naczelnego Wyborczej zareagował sam Giertych. Powiedział też, że podtrzymuje wszystko, co...
    • Znalazłem stronę z Romanem, jestem zafascynowany. W pracy mam na tapecie monitora Cudną Renatę, już w poniedziałek zastąpi ją Romuś. Czy te oczy mogą w tym zbieżnym zezie kłamać? Ile on ma lat? serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1978988.html
    • Laureatem X edycji plebiscytu Srebrne Usta za rok 2005 został poseł PSL Józef Zych. Tuż za nim uplasowali się: Andrzej Lepper i Donald Tusk. Wyniki ogłoszono w środę w Warszawie. Laureatów wybierają słuchacze III Programu Polskiego Radia. Nagradzane są najbardziej zaskakujące, bulwersujące, zabawne i trafne wypowiedzi polskich polityków. Józef Zych otrzymał 40 proc. głosów słuchaczy. Doceniono go za wypowiedź: "wysoki Sejmie, nie po raz pierwszy staje mi ... Przychodzi mi stawać ...
    • Czy pomysły ministra Romana Giertycha mają sens? Niechętnie komentuję pomysły Romana Giertycha, bo mam wrażenie, że nie chodzi mu edukację, lecz o niego samego. dr hab. Magdalena Środa, etyk, filozof "Duży mężczyzna robi wokół siebie zamieszanie jak piskliwa mysz, wydając nic nieznaczące rozporządzenia. O mundurkach, telefonach, filcowych kapciach, tarczach i chusteczkach do nosa dla uczniów powinna decydować lokalna władza szkoły w porozumieniu z rodzicami. Działalność pana...
    • Bo ja namietnie. Ostatnio zadlawilem sie jajecznica jak Romus powiedzial dowcip. O pingwinach... :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się