Dodaj do ulubionych

Parking gratów pod nowo budowanym Centrum Edukacyj

15.02.19, 12:15
Pan Burmistrz tego nie widzi jadąc do domu? Czy można tak na legalu cała ulice zastawic rozwalonymi wrakami? Rozumiem na własnym podwórku ale nawet pod ogrodzeniem nowej szkoły ? Wyjazd w ul Wspólna jest znacząco ograniczony, piesi muszą schodzić na środek jezdni!!!
Obserwuj wątek
    • martusia42 Re: Parking gratów pod nowo budowanym Centrum Edu 24.02.19, 09:16
      Ja jestem ciekawa na jakiej podstawie zostało wydane pozwolenie na prowadzenie tego typu dzialalnosci w miejscu w ktorym nie ma do tego warunków. Te rozbite graty szpecą i stwarzają zagrożenie. Może pora zareagować ?
      • sprzedawca_kupujacy Re: Parking gratów pod nowo budowanym Centrum Edu 26.02.19, 08:29
        Pisałem email na Policje ale nic nie zrobili? Może oficjalne pismo do UM?
        • jmt2019 Re: Parking gratów pod nowo budowanym Centrum Edu 26.02.19, 13:41
          Właścicielowi posesji nie przeszkadza fakt, że swoją działalność przeniósł na okoliczne chodniki. Ciekawa jestem czy jak "ruszy" nowa szkoła nie będzie przeszkadzało rodzicom, że ich pociechy przez zastawione starymi autami chodniki nie mogą bezpiecznie dotrzeć do szkoły. Nie wspomnę o fakcie , że szpeci to składowisko całą ulicę i już utrudnia wjazd ze Wspólnej. Myślę , że oficjalne pismo może pomóc i zainteresować osoby decyzyjne.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka