Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      rower

rower

(18 wyników)
    • Jak w temacie. Mam dosyć zgiełku miasta i muszę uciec choć na kilka dni w jakieś bardzo spokojne miejsce. Rower do samochodu i w drogę. Co polecacie? Białowieża? Puszcza Borecka? Może jakieś konkretne namiary? Pozdrawiam!
    • szukamy nocolegu dla pary z 2 letnim dizeckiem, najchetniej max 200 km od Warszawy, w cichym i ustronnym miejscu, chetnie z opcja wypozyczenia rowerow, niedaleko jeziora i lasu, optymalnie w agroturystyce ze zwierzetami lub w ich poblizu
    • Szukam miejsca dla 3 osób - koniec lipca/pocz. sierpnia. Blisko jeziora. Dla każdego coś miłego - deska, rower, spacer. Znacie jakieś miejsce? Najlepiej domek. Moze być też agroturystyka - ale koniecznie pokój z łazienką.
    • To jedne z najpieknieszych tras w Polsce. Jest po prostu bosko! A i zmęczyć sie można. Najlepiej pogodną jesienią - żywego ducha turystycznego wtedy tam nie ma...Nie raz tam wracalem i bede wracał.
    • Odnośnie ostatniej części artykułu to Pozezdrzanie z pewnością nie mieszkają w wiosce jak sugeruje autor,tylko w czymś większym... Czarny Szaniec Himmlera w tej miejscowości nie jest niedostępny obiektywom aparatów foto z powodu bujnej roślinności. Byłem tam w ubiegłym roku i bez przeszkód wykonałem foto. W Mamerkach znajduje się nie kompleks bunkrów Wilczego Szańca tylko zespół bunkrów niemieckiego dowództwa wojsk lądowych. Bunkry te są troche widoczne z wieży widokowej-one właś...
    • Czy może ktoś zaproponować jakiś fajny hotel/pensjonat na Mazurach, gdzie można się zatrzymać w drugim tygodniu Listopada? Chciałbym tam wynająć jakiś rower i pojeździć trochę po lesie. No i żeby był jeszcze w hotelu internet i chociaż sauna;-)
    • Jak w temacie. Na Poj. Mazurskim, Pomorskim, Wielkopolskim. Chcielibyśmy mieć możliwość wypożyczenia sprzętu pływającego (łódka, rower wodny, kajak), plażę z kąpieliskiem dla dzieci.
    • Witam, Poniewaz sama pochodze z mazur chcialabym moim tesciom pokazac moje rodzinne strony. Jako osoba miejscowa nigdy nie musialam sie zajmowac szukaniem noclegow, atrakcji itp. Stad pytanie do was ? Planuje okolo 2 tygodnie aktywnego wypoczynku - najchetniej miedzy innymi jakis splyw kajakowy + rowery. Oprocz tego chcialabym tak na jeden - dwa dni wybrac sie z nimi do puszczy bialowieskiej i na suwalszczyzna. I tu sie zaczyna problem jak to wszystko razem polaczyc. Moze istnieja jakies s...
    • czy znaci to miejsce?gdzie najlepiej się wybrać?Chodzi o ośrodek, dom wczasowy, domki..Najlepiej z atrakcjami dla 10 latków(boisko, bilard, piłkarzyki, ping pong..)I iczywicie nad woda, by mozna było sie kąpać..Dzięki za namiary..
    • Witam, poszukuję domku dla czterech osób na Kaszubach w okresie od 4.07 do 11.07. blisko jeziora. Bardzo proszę o odpowiedzi.
    • poszukuję małego domku (2 osoby, mały piesek) samodzielny tzn nie na terenie z właścicielami, najchętniej w głuszy lub na odludziu, ogrodzony i z dostępem do wody (żeby pomoczyć nogi i połowić ryby) może mieć 2-4 pokoje ale do wynajęcia cały (bez innych osób) chcemy odpocząć od ludzi :) sierpień albo wrzesień
    • Witam, Prosze o pomoc. Wybieramy sie latem do Kukli (pensjonat panstwa Sewastynowicz, nazywa sie Gosciniec Wiejski) i nie wiem, czego sie spodziewac. Czy znacie to miejsce? Jakie sa Wasze opinie, jak z czystoscia jeziora i zageszczeniem turystów? Pozdrawiam, Ania anyaa@gazeta.pl
    • Kaszuby(14)

Chciałbym przez dwa tygodnie być w tym rejonie. Poznać ciekawe miejsca, ludzi i na ile to możliwe, kulturę Kaszub. Wyjazd z Warszawy. Najchętniej z bazą w jednym miasteczku i codziennymi wyjazdami do ciekawych okolic. Możliwe również przemieszczanie się co kilka dni do następnych miejsc. Czy ktoś z Was był na takiej wycieczce? Czy macie jakieś sugestie przy takim rodzaju zwiedzania Kaszub? Od czego zacząć? Dziekuję za rady i ewentualne linki. Pozdrawiam. Witek
    • niedużego pensjonatu, ośrodka (jakiś mały apartament lub domek) na I-szą połowę lipca nad jeziorem z łódką, ewentualnie tez rowerami (nie chodzi o rowery wodne). p.s.: nie chodzi mi o duże miejscowości wypoczynkowe; dla dwojga osób. pozdrawiam
    • Czy był ktoś może w Kretowinach koło Moronga w domkach na Brzozowej Kępie (zwanej inaczej Wyspą Bankową). Wybieram sie tam i chciałbym sie coś więcej dowiedzieć. Ceny już mam ze strony, ale chodzi o atmosferę, możliwość wypożyczenia rowerów, jakość domków itp. Z góry dzieki
    • Planuje wybrac sie na Mazury na poczatku sierpnia, nigdy nie bylam wiec nie wiem od czego zaczac szukanie noclegow. Poszukuje noclegow dla 2 osob, max do 50zł od osoby. W dzien chcialabym odpoczac,a w nocy pobawic sie. Z gory dziekuje za informacje Aga
    • Czy spędzał ktoś wakacje w Ośrodku Helena w Kruklankach ? W internecie wyglada niezle. Czy warto tam pojechac ? Czy jest kort tenisowy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się