Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      rower

rower

(3 wyniki)
    • Cześć.potrzebuję informacji na temat najdogodniejszych połączeń z Istambułem.Chcemy się tam przemieścić w czerwcu i spędzić 2-3 tygodnie w tym kraju podróżując na rowerach.Bilety lotnicze są strasznie drogie ze względu za dopłaty za rowery...ale może przegapiłam jakieś dogodne połączenie.A może ma ktoś pomysł co zrobić z samochodem gdybyśmy tam chcieli dotrzeć nim z rowerami na dachu.Bardzo proszę o pomysły....
    • Na stronie Axela znalazlem opis bardzo ciekawie wygladajacej atrakcji: Village Tree Black - jest to ponoc piekna i widowiskowa trasa rowerowa w okolicach Oludeniz, 1000 m n.p.m. Mam pytania: 1. czy ktos moze jechal ta trasa? 2. czy rzeczywiscie Axel w pelni wyposaza wycieczkowicza (rower, prowiant etc.etc.) i ile to kosztuje? 3. czy Axel dowozi do tej trasy (pisza na stronie, ze to ok. 1h jazdy od Oludeniz)? 4. czy osoby spoza Axela moga sie na taka impreze zapisac?
    • Właśnie planujemy wakacje zimowe (luty 2007) i zastanawiamy się nad Antalią - Lara, hotel 5*, ultra all inclusive, baseny kryte, sauny itd. Cena bardzo przystępna jak na 5*. Czy ktoś spędzał zimę w tych okolicach? Jaka może być pogoda? W katalogu piszą, że średnia temperatura w lutym to 16 stopni, dla mnie to jest znośne. Czy są wypożyczalnie rowerów? Czy da się jeździć rowerem o tej porze roku i tych okolicach? Czy są jakieś drogi rowerowe? Zastanawiamy się też nad Kanarami, ale tam j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się