Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      rower

rower

(5 wyników)
    • Cześć, mysle o wyjeździe na weekend - być może przedłuzony - na Bornholm, ale z tego co widzę w sieci, z ustki wodolotem można tylko płynąć w sobotę i wracać w niedzielę - trochę krótko. Czy wiecie może o połaczeniu z Polski gdzie wyjechałoby się w piątek wieczorem, ew. sobotę rano i wracało w poniedziałek pod wieczór ? Pod warunkiem że nie jest to 6 godzin w jedną strone i port wyplynięcia i powrotu promu jest ten sam ? Pytanie dodatkowe - na wodolot nie można ponoc brać własnych ...
    • Czy ktoś ma się ochotę wybrać na wyprawę rowerową do Włoch na 2 tygodnie? - trasa do uzgodnienia, najlepiej jednak gdzieś wzdłuż wybrzeża morza tyrrenskiego. Wojtek, Kraków sts.kr@interia.pl
    • Witam! szukam informacji o podróżowaniu rowerem po Austrii. Z tego co zdążyłam się zorientować dróg rowerowych mają dużo i są podobno świetne. Interesuje mnie jednak opinia kogoś kto tam był i może się podzielić doświadczeniami. z góry dzięki za informacje. p.s. może ktoś wie czy w Austrii są wymagane kaski dla rowerzystów?
    • A właściwie chciałoby mi się napisać...( niestety)... zamiast skutera. Postanowiłem mianowicie zwiedzić tę wyspę w 2 dni za pomocą starego, " zdrowego" wynalazku i do tego jeszcze jadąc od Potroferraio w kierunku zachodniego wybrzeża. Plan bardzo piękny, jednak z uwagi na to, że pan Napoleon swego czasu postanowił " unowocześnić" wyspę i poprowadził drogi w górę i dół ( zamiast nadbrzeżem), tak jak wygląda naturalne ukształtowanie tej wyspy, skończyła się ta przygoda dla mnie mnie...
    • djerba(8)

wybieram sie tam pod koniec maja moze juz ktoś był i coś wie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się