-
Witam, szukam chętnej koleżanki (lub kolegi), a najlepiej kilku osób na wyjazd rowerowy na Bornholm w jakiś weekend(do uzgodnienia). Promem na Bornholm, z rowerem, zwiedzanie wyspy jedną z tras rowerowych, następnie powrót tego samego dnia. Proszę o info tutaj :)
Ja jestem z Wielkopolski, K 38
-
Szukam kobiet i mężczyzn na tygodniową przejażdżkę rowerem z Gdańska przez Suwalski Park Krajobrazowy do suwalskich akweduktów w Stańczykach i dalej do Suwałk.
Skład około 4, 5 osób. Wyjazd 6 lipca pociągiem z Warszawy do Gdańska.
Wiem że zostało mało czasu i nie każdy lubi czynny wypoczynek. Dlatego aby Was zmotywować „dorzucam” taniec.
Mnie zależy na przejażdżce rowerem i zwiedzeniu trasy. Dlatego osoby które się zgłoszą same zdecydują czy wieczorem idziemy gdzieś potańczyć ...
-
"Rowerem przez wybrzeże Bałtyku, Od Świnoujścia do Gdańska, Od Odry do Wisły" !
Wybieram się z początkiem sierpnia na objazd rowerem wzdłuż polskiego morza + błogie lenistwo (7 do 14 dni). Bez stresu, żadnej gonitwy, luźny spontaniczny, ale zorganizowany wyjazd. Ktoś chce się dołączyć ?
Mieszkam we Wrocku, jestem z Rybnika, mam 25 lat. Pytania na maila :)
pozdrawiam
Tomek
d_diesel@o2.pl
-
planuję czterodniową wycieczkę rowerowa wzdłuż granicy wschodniej,
garść szczegółów poniżej
Start z Warszawy w sobotę 14.07 do Białegostoku pociągiem o godzi 7:00.
Białystok - perła wschodu to miejsce, które koniecznie trzeba zobaczyć, następnie trasa wiedzie przez Gródek do Kruszynian stolicy polskich Tatarów. W jurcie tatarskiej można zjeść przysmaki kuchni, zrelaksować się i znaleźć przytulny nocleg.
Kolejnego dnia trasa wiedzie przez Krynki do krainy sokólskich wiatraków i miejsc...
-
Witam wszystkich.
Zapraszam zainteresowane osoby na spedzenie wakacji na 2 kólkach. Początek 2 sierpnia czas około 10 dni
Trasa:
1.Toruń - z dworca PKP
2.Kwidzyn
3.Fromborg
4.Lidzbark Warm - tutaj zamykamy etap ziem i zamków krzyżackich a rozpoczynamy Mazury
5. Giżycko
6.Augustów
7.Białystok
kończymy etap Mazur i rozpoczynamy ścianę wschodnią
8.Simiatycze
9.Wlodawa
10.Lublin - do dworca PKP
-
Szukam kobiet i mężczyzn na tygodniową przejażdżkę z Świętej Góry Grabarki przez Puszczę Białowieską - Jezioro Siemianowskie – Sokółka. Grupą około 6 osób.
Wyjazd 30 czerwca pociągiem z Warszawy do Sycz.
Dystans około 30 do 40 km/dziennie (tempo wolne), noclegi w kwaterach agroturystycznych. Wycieczka dla lubiących kontakt z naturą, bezkonfliktowych, które chcą się zrelaksować, poznać i wyrobić własne zdanie na temat Podlasia, urokliwego zakątka o dzikiej przyrodzie i nieskażonej cyw...