Forum Kuchnia Kuchnia
ZMIEŃ
      ryba pieczona

    ryba pieczona

    (4 wyniki)
    • czy po rybie pieczonej śmierdzi tak samo w domu jak po smażonej, robiłam gulasz rybny i nie było tak bardzo czuć smrodu ryby w domu ale to nie było to samo co smak ryby smazonej a ze mam ślepą kuchnię nie chciała bym smrodzić w chałupie a tak bym zjadła rybki
    • Witam Mam ochotę na rybę pieczoną - mam dostęp do dzwonków lub filetół z łososia lub śledzia. Nie wiem niestety jak się do tego zadania zabrać. Za każdym razem jak próbowałam upiec po prostu rybę w folii to wychodziłą wiórowata i niesmaczna. Cała wilgoć z niej uciekała. Jak wy robicie rybę w folii?, Jak długo i w jakiej temperaturze pieczecie? Czego do tej ryby dodać? Czy trzeba folię lekko uchylić, czy piec cały czas ciasno zawiniętą? Dzięki za pomoc. B.
    • paste robimy z papryczki chili (ja wykorzystalem suszoną), kawałka imbiru, trawy cytrynowej, ząbka czosnku, oleju sezamowego, odrobiny oliwy, soli i pieprzu. Wszystko miksujemy. Smaryjemy tym na wierzchu filet z ryby ( w oryginale łosoś, ja zrobiłem z pangą) na 1-2 godziny do lodówki a pozniej do piekarnika. Zestaw mocnych smaków, interesujacy ...i smaczny
    • hej! podrzućcie mi prosze sprawdzony przepis na filety rybne, byle nie smażone i jakąs surówke do tego zestawu z góry dzieki
    Pokaż wątki z forum:

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się