Forum Komputery SAP R/3
ZMIEŃ
      serwery

serwery

(6 wyników)
    • Witam prosze o porade pomoc ostatnio przy wykonywaniu zapytań strasznie wzrosło mi czasowo wykonywanie zapytań przez serwer prezentacji. Nawet przy niewielkich zapytaniach trwa to ciut długo po kilkanaście kilkadziesiąt sekund. Co może być powodem ?? Co sprawdzić?? Może jakieś ustawienia Basic trzeba przejrzeć ?? Pozdrawiam Kras
    • Witam, wiążę się z następującym problemem, mianowicie, czy można ustawić sap gui tak aby na serwerze produkcyjnym i testowym były inne kolory na przykład tła ekranu? Bo z tego co wiem to tylko odgórnie ustalamy profil, ale użyszkodnicy proszą aby w celach testowych mieć możliwość ustawienia innych kolorów na różnych serwerach ze względu na to że mają otwartych po kilka okien i jak coś szybko robią to mylą czasem serwer testowy albo dev z produkcją. Wiem że można ustawić aby w prawym ...
    • mam wrażenie, że coraz mniej ciekawych tematów... że coraz więcej pytań: do czego służy coś tam niedługo to forum zamieni się w forum userów - co zrobić aby uruchomić transakcję XYZ i właściwie do czego ona służy... - absolutnie nie ubliżając userom... to może na rozruszanie umysłów kolegów abaperów: jak zmienić plik z serwera aplikacji, który został zapisany szesnastkowo (binary search) na charakter? pozdrawiam
    • Inetersuje mnie jakie wymagania wobec sprzętu wymusza System SAP R\3 zainstalowany w firmie z okolo 1000 pracowników. Majaca filie w trzech państwach w Europie ( chodzi mi o wymagania sprzetowe serwera na ktorym jest zainstalowany, wymagania sieci jakie siec musi miec przepustowosci, oraz porametry sprzetowe strony klienta, a takze platforma systemowa. Jakie minimum musza spelniac). Za wszelkie informacje najbardziej za te szczegółowe Wielkie THX. moj email kibilko@wp.pl
    • SAP +XP(4)

Witam!! Jestem nowicjuszem jesli chodzi o SAP. Mam SAP R/3 4.6D. Czy moge pracowac na Windows XP Prof?? Dzikei za odpowiedzi. Pozdro!!!
    • Jakie sa techniki sluzace importowi danych? Mamy taka zagwostke - w jaki sposob mozemy zaimportowac dane od naszych kontrahentow bezposrdnio do modulu zamowien? Jacek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się