Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      solina

solina

(8 wyników)
    • Wybieram się na majowy weekand z 6latkiem do Polańczyka. Jakie miejsca godne uwagi polecacie, chodzi mi o miejsca, które będą atrakcyjne dla 6 letniego dziecka, tak zeby sie nie zmęczyło i nie zanudziło, nigdy tam nie byłam więc proszę niech ktoś doradzi.
    • Witam wybieram sie w połowie wrzesnia nad Soline jadę dwie rodziny z małymi rocznymi dziećmi czy moglibyście polecic mi jakies kwatery pokoje muszą być z łazienkami no i mile widziany byłby plac zabaw dla dziecieków czekam na wasze sugestie monisia74
    • wybieram się w lecie za namową znajomych do Polańczyka nad Soliną, czy ktoś był w tej miejscowości? Potrzebuję informacji o polach namiotowych i campingach dzięki
    • Planuję wyjazd w bieszczady. Myslałem o Solinie, czy warto tam pojechać? Rozmyślałem również o Czorsztynie i okolicy? Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe oferty z tych miejsc na sierpień i w miare tanie 15 do 25 zł. Pozdrawiam.
    • Zdegustowani ubiegłorocznym urlopem nad Bałtykiem postanowiliśmy ze znajomymi w tym roku poszukać jakiegoś spokojnego miejsca w innej części kraju. Zastanawiamy się nad Soliną. Mamy małe dzieci (3 lata) a dla nich, wiadomo, cały ubaw to woda i piasek. Czy w takim układzie wyjazd nad Solinę ma sens? Nikt z nas tam nie był, stąd prośba o opinie. Za jakiekolwiek namiary również dzięki. Nie jesteśmy mieszczuchami co to wszędzie muszą dojechać samochodem ale siłą rzeczy dalekie piesze ...
    • Witam Wybieramy się we wrześniu z chłopakiem w góry, na dwa tygodnie. Pierwszy tydzień planujemy spędzić w Ustroniu lub Szczyrku (co lepsze?), zaś nie wiem gdzie pojechać na drugi tydzień, ponieważ dwa tygodnie w Szczyrku/ustroniu byłoby chyba nudno siedzieć. Więc jakie są dobre miejsca w górach na spędzenie ciekawego, aktywnego tygodnia? Dodam że będziemy swoim samochodem, a w grę wchodzą tylko tanie noclegi góra 35 zł/osoba ;). Proszę o sugestie.
    • Szukam fajnego miejsca na ok. 10 noclegów dla 2 osób (agroturystyka, kwatera prywatna) od ok. 28 sierpnia. W Bieszczadach, w miejscowości, w której jest jezioro.
    • Rodzice + dwójka dzieci (11 + 9), lubimy wędrówki i wodę, czy ktoś ma doświadczenia mogące pomóc nam urządzić ciekawe 2 tygodnie w bieszczadach? A może jakieś ciekawe uwagi na temat własnych doświadczeń? pozdrawiam - end

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się