solina

(7 wyników)
  • Czy z Przemyśla można dostać się nad Solinę komunikacją PKS,BUS,etc ?.
  • Jakiś czas temu tym forum wstrząsnęła medialna historia "Tatarskiej Góry koło Rzeszowa". Od razu podniosły się głosy zwolenników teorii spiskowych, którzy rozwodzili się jak to Przemyśl jest celowo marginalizowany. Przed chwilą usłyszałem (Fakty w TVN, przy okazji "reportażu" o wesołych miasteczkach) o "Solinie na Śląsku", więc chciałem donieść, że spisek trwa nadal.
  • A właśnie ... Korzystając z okazji nawiedzenia Przemyśla zamierzam kopnąć się ze znajomymi nad znany niektórym zalew Jako, że znajomi będa pierwszy raz w okolicach Przemyśla postanowiłem powłóczyć ich troszkę po Bieszczadach (Stuposiany, Wołosate, itp zapomniane miejscowości) , to dobrze po takiej pieszej wędrówce byłoby się zrelaksić przy piwku i innych nadwodnych atrakcjach (łódki?,rowery wodne?,kajaki?) I tu pada pytanie, jako że ostatni raz byłem nad Soliną mając lat 10 niecałe, ...
  • Dowiedzialem sie niedawno, ze od 14.12.2002, gdy wejdzie w zycie nowy rozklad jazdy, do Przemysla nie beda kursowac ex. malopolska (konczy bieg w Rzeszwie) oraz posp. Solina (pojedzie do Zagorza - zgadnijcie sami przez jakie miasto). Solina rzadko jezdzilem, ale Malopolska dosyc czesto - przeciez to podstwawowe polaczenie Przemysla z Polska (Krakow, Wawa, 3miasto, z przesiadka Olsztyn, Elblag, Bialystok i inne). Teraz nam oferuja, zeby kolejka dojechac do Rzeszowa, tam ok. 40 m...
  • Solina(12)

Mam pytanko, czy ktoś się orientuje jak wyglądają tam ośrodki wypoczynkowe czy coś takiego? Kołata mi się po głowie urlop nad Soliną a choć wiele razy byłem w Przemyślu i nawet krótko tam mieszkałem to Tam jeszcze w życiu nie byłem. Czy jest to miejsce na wczasy z rodziną?
  • Kochani doradzcie jak zabrac sie za kupno dzialki rekreacyjnej nad Jeziorem Solinskim. Z gory dziekuje za wszytkie porady:)
  • Za wygodę radnych zapłacą przemyślanie PRZEMYŚL. Radni mogą jeździć co dzień do Warszawy, bo uchwalili sobie dużo pieniędzy na delegacje Czy budowa pomostu na Solinie to trafiony pomysł na promocję miasta? Część rajców miała wątpliwości. Zwłaszcza, że w ich gronie jest kapitan żeglugi. Czy ogromne wydatki na delegacje są potrzebne radnym? Już jedno doniesienie w tej sprawie bada prokuratura. Budowa pomostu na Solinie ma promować Przemyśl. Kosztuje 20 tys. zł. Dla porównania p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się