Forum eDziecko Ciąża i poród Szpitale
ZMIEŃ
      sosnowiec

sosnowiec

(7 wyników)
    • witam czy może któraś z Was rodziła w szpitalu nr. 1 w Sosnowcu na Zegadłowicza? bardzo proszę o opinie. pozdrawiam
    • witam jestem z sosnowca i slyszalam ze najlepszy tu jest szpital nr 2 w centrum a nr1 nie polecam... totalna olewka! natomiast chodze do gina z ligoty i z tego co slyszalam klinika na ligocie jest dobra ale z tego co tu czytam nie ma zadnej dobrej opinii na jej temat teraz nie wiem co mam zrobic czy decydowac sie na ligote czy lepiej moze dac spokoj i rodzic w sosnowcu??? help
    • witam, prosze o rade gdzie rodzic w sosnowcu ? pozdrawiam, wesołych i spokojnych swiat :)
    • Czy któraś z Was rodziła w tym szpitalu? Czy jest tam dobra opieka w czasie porodu i po porodzie? A co z porodem rodzinnym?Proszę bardzo o odpowiedzi.
    • Jeśli ktoś mógłby się podzielić.. Ja wygląda tam poród, czy dają zzo i ile to kosztuje, czy za poród rodzinny się płaci, jaki jest personel i jacy lekarze... Będę bardzo wdzięczna... pozdr.
    • Dziewczyny, termin mnie nagli i to bardzo. Napiszcie coś n/t tych szpitali - Bardzo proszę! Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się