sosnowiec

(3 wyniki)
  • cześć wszystkim ! na wstępie pozdrawiam gorąco wszystkie przyszłe mamuśki:) szukam kogoś kto jest z sosnowca lub okolic. ja od niedawna tu mieszkam (poznałam się z mężem na studiach i jak się to mówi poszłam za nim w świat). nie moge się tu za bardzo odnaleźć bo ani nie mam tu bratniej duszy pod postacią przyjaciół ani rodziny która mieszka ponad 120 km stąd. może jest ktoś na tym forum kto podpowie mi coś w sprawie szpitala gdzie najlepiej rodzić i jaki lekarz jest dobry. dzięku...
  • mam ogromne zastrzezenia co do mojego gina, jest wrecz bezczelny , chorujemy z dzidzia na nadcisnienie indukowane ciaza, anemie, teraz doszlo twardnienie brzuszka i inne drobiazgi ktorych napewno nie powinno sie lekcewazyc, i chcemy byc zdrowi i cali, a lekarz nie chcial nas przyjac bo nie bylismy zapisani na ten dzien tylko za dwa tygodnie, w ogole za kazdym razem czuje sie tak jakby chcial sie mnie jak najszybciej pozbyc bo chce jechac do domu, jestem w 22tyg. i 3 dniu :) i wah...
  • Jestem w 30 tyg ciąży i będę rodzić najprawdopodobniej w Sosnowcu. Może śą na tym forum kobitki, z którymi mam mozliwość się spotkać w szpitalu ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się