Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      sosnowiec

sosnowiec

(5 wyników)
    • gdzie znajduje sie naprawde dobry salon fryzjerski na terenie Sosnowca lub w jego okolicach?pomozcie:)))
    • prosze wpisywac co sie stalo z waszymi wlosami po wizycie u fryzjerow zaczynam jako pierwsza odradzam wizyte w salonie na ulicy kislewskiego w zakladze "ola"to co zrobiono mi z wlosami bylo zdecydowanie mistrzowskie ciecie "ze miejscami brakowalo mi wlosow"a pani ola doradzila zebym je zaczesywala z tylu na przod glowy zaiste rewelacja wlosy odrastaja mi juz jakis czas ale to co przezylam to koszmar
    • HEJ. SZUKAM DOBREGO FRYZJERA W KATOWICACH LUB OKOLICY. WYMIENIŁAM TYLE MIAST BO MAM NADZIEJE, ŻE CHOĆ W JEDNYM ZNAJDZIE SIĘ SPECJALISTA GODNY POLECENIA. MAM TEŻ NADZIEJE, ŻE DOBRY FRYZJER NIE ZAWSZE ZZNACZY DROGI. CHDZI MI RCZEJ O DOBRANIE FAJNEJ FRYZURKI I STRZYŻENIE (JEDEN MOŻE DOBRZE FARBOWAĆ DRUGI STRZYC). POZDRAWIAM
    • Weszłam na stronę międzynarodową, przejrzałam ofertę- wiem, że już jest wPolsce. Czy jest jakaś dziewczyna zajmująca się sprzedażą kosmetyków na śląsku?(sosnowiec, katowice) Proszę o kontakt mailowy: basiaplewik@gazeta.pl. pozdrawiam
    • Bardzo prosze Kochane kobietki poleccie mi jakis fajny salon kosmetyczny gdzies w Gliwicach, zabrzu, katowicach?? Chcialabym sobie moj okropny dekolt doprowadzic do stanu przyzwoitosci...Musze sie zabrac za to teraz zeby zdazyc przed wakacjami. Moze ktoras z Was robila takie zabiegi-prosze o pomoc jakie sa najlepsze na wygladzenie skory klatki piersiowej i jakie sa koszty. bardzo dziekuje za pomoc. Wlacze z tym tradzikiem od ponad 2 lat .... a wszystko przez pigulki ktore rozlegulo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się