spa

(3 wyniki)
  • byłam z 4,5letnim dzieckiem u logopedy a ta stwierdziła że podawanie nospy w czasie ciązy mialo wpływ na pionizacje języka jak to możliwe?
  • Witam. Tak się zastanawiam, a poza tym usłyszałam taką opinię, że obniżone napięcie mięśniowe jest (może być) spowodowane zażywaniem przez matkę w okresie ciąży Fenoterolu i no spy. Z ciekawości pytam Was drogie Mamy, czy spotkałyście taki przypadek - ja nim jestem, tak na marginesie. Szkoda, że ginekolodzy nie informują o tym przepisując leki. Pozdrawiam i czekam na opinie.
  • proszę Was o opinię, wiadomo, gdzie biegunka u dziecka, tam panika. Czy bakteryjną biegunkę leczy sie antybiotykiem? Synek od piątku ma temperaturę, od soboty ból brzucha i katar splywajacy do gardla, od niedzieli biegunke i temperaturę skaczącą co 6 godzin do 39 stopni. lekarz wezwany w sobote stwierdzil , ze to wirus i kaźe podawać małemu eurespal i smectę. Ja przestraszona, źe to rotawirus zrobiłam badanie, które tego nie potwierdziło. Boję się, że to bakteria. Mały ciągle płacze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna