spa

(15 wyników)
  • witam na Swieta wlelkanocne chcemy sie tam wybrac z dzieckiem. Ktos z Was był=polecacie ten hotel?
  • Ten tydzień do doopy a ja mam właśnie urlop. Poradźcie, jakiś fajny, przyjazny małym dzieciom, nie za drogi hotel z atrakcjami również dla mamy :)
  • Witam, poprosze o namiary na jakies spa, najlepiej nie za daleko warszawy np. Mazury..nie dalej niz 250-300 km.Chcemy wyjechac z mężem na weekend z 2 dzieci ( 2 i 4 lata ). Fajnie gdyby w spa był basen. Dziękuje za wskazówki, pozdrawiam.
  • spa(11)

Chcemy jechac mezam na weekend do spa mozecie polecic cos ciekawego nigdy jeszcze nie bylismy i niewiem co najlepiej wybrac ,moze któras doradzi co była.
  • Możecie polecić jakis ośrodek wczasowy nad morzem, w którym dostępne są również zabiegi rehebilitacyjne np.masaże,kąpiele. Zależy mi również aby znalazły sie zabiegi też dla dziecka, np.inhalacje. Znalazłam ośrodek, który taka ofertę posiada ale jest b.daleko od wawy i szukam czegos jeszcze.
  • Witam serdecznie, Własnie wróciłam z ośrodka primavera spa w Jastrzębiej Górze z dwójką maluchów, niestety nie wiedziałam ze 3 miesiące temu zmienił nazwę z drejk na primavera spa, gdybym wiedziała, że jest dawnym Drejkiem z pewnością bym wcześniej coś wygooglała na jego temat:). Strona internetowa jest bardzo zachęcająca www.primaveraspa.pl oferują mnóstwo atrakcji dla dzieci, jednak trzeba wszystkie te informacje przyjąć z dystansem. Poniżej moja opinia którą już wkleił...
  • marzy mi sie wyjazd w takie miejsce na kilka dni.moja mała jutro konczy poł roku i zacznie dostawac obiadki itp.umie jesc z butli wiec kilkudniowy wyjazd wchodzi w gre.jakie miejsca i zabiegi polecacie.a moze była ktoras z was w instytucie Ireny eris w Krynicy Zdroju?
  • w przerwie świąteczno-sylwestrowej chcieliśmy wyjechać z dziecmi(3 i 5 lat) Jestem z cz-wy więc wolałabym w okolicy Jakiś fajny hotel(spa:)) gdzie bedzie aqua park i inne atrakcje dla dzieci (no i dla rodziców) Na nartach nie jezdzimy Chcielibyśmy wypocząc :) dzięki Ola
  • poszukuję jakiegoś ciekawego i nie rujnującego miejsca przyjaznego dzieciom wybrać się chcemy z mężem i dzickiem, być może jednak małż zostanei zastąpiony moją mama ;) znalazłam ciekawe pakiety w marena spa macie jakieś sprawdzone miejsca?
  • Drogie forumowiczki , mam do was pytanie ,znacie moze jakieś fajne miejsce na egoistyczny wypad z przyjaciółką do Spa najlepiej niedaleko Warszawy ( oczywiście nie tylko ) jedziemy pierwszy raz dużo czytałam o Nałęczowskich spa , pomożecie ? Pozdrawiam Ola
  • Witajcie, czy możecie polecić ciekawy wyjazd z roczniakiem? Morze, jezioro czy spa - dla mamy ale żeby i synuś się nie nudził? Pozdr
  • Witam, Tak szukam i szukam i nie mogę znaleźć żadnej oferty SPA gdzie możnaby było pojechać z 2 letnim dzieciaczkiem i z mężem. Tak żeby wspólnie pójść na basen, plac zabaw, spacer. A jak malenstwo spi w dzień pójść sobie na zabiegi. Albo na zmianę z mężem. Jeszcze jakby dla meza były jakieś sporty wodne to juz wogóle pełen wypas. Myślalam o Polsce ale w sumie może być gdziekolwiek. Podajcie mi nazwy to sobie poszperam w internecie. Z góry dziękuję za pomoc.
  • Planuje weekendowy wypad z mezem do SPa no i licze na wasza , pomoc.Otóz nie wiem jake spa warto wybrac. Chcemy mile spedzic 3dni. Macie jakies doswiadczenia w tej dziedzinie?CO POLECACIE?
  • ..od dzieci :) Może ktoś coś poleci? W górach, może jakieś miejsce w pobliżu Łodzi? Zajazd, hotel, basen, masaż, albo kominek, sauna i kubek gorącego miodu pitnego :) Rzuciłam hasła, ale pewnie Ci rodzice, którzy chcą odpocząć i naładować baterie wiedzą czego szukam :)
  • moze watek nie na to forum, ale odpowiedzcie i doradzcie! Chcialabym w czerwcu pojechac nad polskie morze na jakies 10 dni. poszukuje czegos czystego, z dobrym jedzeniem, atrakcjami dla dzieci i basenami (wew i zew) blisko morza, cana moze byc wysoka, pomijajac poziom Bryzy w Juracie... Czy mi cos niecos podpowiecie???? Sandra spa w Pogorzelicy odrzuca opiniami... Klub Plaza w Darlowku wyglada niezle....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się