Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      spa

spa

(4 wyniki)
    • Dziewczyny, czy sporadyczne zazywanie no-spy w czysie ciazy (w roznym jej stadium) jest bezpieczne? macie w tym temacie jakies doswiadczenia? Ja mam zalecana no-spe przed kazdym dluzszym wyjazdem i zaraz po przyjezdzie na miejsce. Boje sie tych tabletek ale zazywam. Poradzcie cos, prosze. Pa, pa i pozdrawiam Was z Waszymi malenstwami... jalawenda - 25. tydzien ciazy
    • Dziewczyny! No spa w ciązy jest szkodliwa! W klinice uniwersyteckiej na Kopernika gdzie prowadzi się najnowsze badania żaden lekarz nie podaje no spy w ciązy. Powoduje ona zwiotczenie szyjki macicy a co w konsekwencji może doprowadzic do jej rozwarcia! Podobną wiedzę przekazuje sie studentom farmacji. Mnie równiez lekarz zapisywał no spę ponieważ miałam skurcze macicy i skracającą się szyjkę (24tc) ale jak się o tym wszystkim dowiedziałam to odstawiłam no spę i zmieniłam lekarza...
    • Witajcie, Dzis wieczorem zatestowlaam i zobaczylam 2 kreseczki. Druga malo wyrazna ale wyraznie jest:) @ mialam dostac jutro ale od 3 dni boli mnie brzuch jak na @. Czy to normalne czy mam sie niepokoic? (w pierwszej ciazy nic mnie nie bolalo). Jesli jednak taki bol jest w miare normalny, to powiedzcie mi, czy moge brac no-spe?? Po prostu jak boli, to boje sie, ze zaraz zaczne krwawic i bedzie po ptokach...
    • Boli(4)

Macica uciska mi na nerke. Daje to oszalamiajace efekty - bol nie do wytrzymania, wymioty, traci sie przytomnosc. Mialyscie cos takiego? Jak to znosic? CZy naprawde tylo No-spa mozna brac w takiej sytuacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się