spa

(4 wyniki)
  • Witam, zadałam to pytanie już w innym miejscu, ale może tutaj więcej się dowiem :) Chciałabym się Was zapytać, czy któraś z Was była moze na fish-spa? Ja kiedys skorzystałam w czasie wakacji, miałam ochotę iść w Warszawie, ale jakoś tak się rozeszło po kościach. A teraz znalazłam ulotkę fish-spa na Ursusie. To chyba nowe miejsce, ale moze któraś z Was już korzystała.. Możecie polecić? pozdrawiam, Marta
  • Mam ochotę się "pospałować" przed ślubem. Najlepiej gdzieś w okolicach Nałęczowa, Kazimierza, bo będę mieć blisko. Nie mam praktyki żadnej w korzystaniu z takich przybytków. Chętnie skorzystam z porad, podpowiedzi, gdzie, co jak, co z czym itp. Pytania zasadnicze - co sobie odpuścić, od czego mogę dostać uczulenia, czy jest coś co da mi ekstazę zbliżoną do tej którą przeżywają spałowane panie na reklamach (mam tu na myśli tylko i wyłącznie zabiegi spa)? Wątek poboczny: zamierzam jechać...
  • Warto ? Czy lepiej zapłacić za kilka zabiegów na miejscu w gabinecie?
  • hej! jak w temacie, jakie maseczki możecie mi polecić, i co sądzicie o maseczkach z Avon??? za odpowiedzi z góry dziękuję:))) pozdr Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna