Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      stolik

stolik

(3 wyniki)
    • Witam. mam małą kuchnie w blokach. W jednym z pokoi stoi stół jadalny 6- osobowy. Brakuje mi jednak małego stolika w kuchni, przy którym można zjeść szybkie śniadanie. Nie mam miejsca na wstawienie takiego mebla. Wiem, że istnieją składane stoliki mocowane do ściany. Czy ktos orientuje się gdzie mozna takie znależć? albo może ma inną propozycje do takiej kuchni..? pozdrawiam
    • Mam dość małą kuchnię, 2,2 x 4 m. chcę dać meble i sprzęt na jednej długiej ścianie, na drugiej tylko niewielki stolik przy ścianie, na jednej nodze. boję się że ta ściana ze stolikiem bedzie pusta i nieproporcjonalna do tej drugiej, na której bedzie cała reszta. co o tym sądzicie? 2. kolorystyka. meble będą jasne (brzoza syberyjska), podłoga też (jaśniutko- żółtawa). płytki w kolorze oliwki między górne i dolne szafki. No i nie wiem teraz co z resztą ścian - czy też pomalować na ol...
    • Chciałam zakupić taki stół do jadalni. Napiszcie proszę jak z jego użytkowaniem, czy łatwo utrzymac go w czystości i czy faktycznie blat sie nie rozbije gdy przypadkiem przewróci sie na niego np pełna butelka wina ? Co myślicie na temat stołu którego blat jest ze szkła???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się