Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      szuflady

szuflady

(5 wyników)
    • Jak rozplanowac w szafie wnekowej polki, drazki, szuflady (ew. kosze), aby bylo funkcjonalnie i wygodnie. Ma to byc szafa do pokoju dzieciecego, ale z mozliwoscia wykorzystania czesci przestrzeni przez rodzicow. Szerokosc szafy to 170 - czy lepiej zrobic szafe 2-drzwiowa czy 3 drzwiowa, przy tej szerokosci?
    • Jak w temacie. Mowi sie, ze blat kuchenny powinien wystawac poza lico szafki po to, zeby szafka nie pobrudzila sie w razie ewentualnego wylania plynu na blacie. Ale czy to robi taka roznice? Z roznych wzgledow, o wiele bardziej pasowalby mi blat zlicowany z szafka, ale czy to praktyczne? Czy ktos z was ma moze blat kuchenny zlicowany ze szafka i nie narzeka??
    • gdzie w Warszawie można kupić szafkę łazienkową na zamówienie za rozsądną cenę
    • Właśnie jestem po wędrówce po sklapach z meblami kuchennymi. Bardzo zainteresowały mnie meble Chobot. MDF. Może ktoś moze mi coś o nich powiedzieć. Za 3,30 metra kuchni, z szyfladami i zawiasami bloom, cena wynosi około 5 500,00. Co Wy na to? Dodam, że w tą cenę wliczone są wszelkie uchwyty, halogeny, blaty ...
    • Przygotowuje się do zakupu mebli kuchennych. Czy ktoś może mi polecić jakiegoś producenta, sprzedacę ?, będę bardzo zobowiązany. Bedę wdzięczny za wszelkie sugestie, uwagi odnośnie realizacji tego typu zakupu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się