Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Antykoncepcja
ZMIEŃ
      tabletki antykoncepcyjne

tabletki antykoncepcyjne

(10 wyników)
    • Witam, biore tabletki anty. i przez 10 dni teraz biore gynalgin czy po zakonczeniu przyjmowania gynalginu jestem normalnie zabezpieczona? Czy moze gynalgin wplywa negatywnie na tabletki antykoncepcyjne?? Sama nie wiem co o tym myslec. Poradzcie prosze jak cos wiecie na ten temat.
    • Zazywam tabletki antykoncepcyjne, a dokładnie Rigevodon. Po ilu dniach ich zazywania moge wspołżyc z mezczyną bez zabezpieczenia?
    • Czy na wszystkie tabletki antykoncepcyjne trzeba miec recepte? Na jakie tak a na jakie nie- prosze o odpowedz
    • czy przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych ma wpływ na morfologię? tzn czy na podstawie wyników z badania krwi można stwierdzić, czy ktoś stosuje antykoncepcję?
    • Ile kosztują tabletki antykoncepcyjne jakie zażywacie?Jakie są ich nazwy? Proszę wpisujcie się,bo chciałabym zmienić LOGEST (36zł) na coś tańszego..Chcoaiz tak się zastanawaim,czy wogóle są tańsze tabletki,pewnie wszystkie mają takie ceny..Z góry dziękuję za odpis :*
    • Mialam 3-miesieczna przerwe w braniu tabletek. Po niej przyjelam 1 opakowanie, zrobilam przerwe i rozpoczelam nowe opakowanie. Pierwszego dnia nowego cyklu przyjmowania odbylam stosunek.... po ktorym zauwazylam ze tabletka ktora przyjelam jest przeterminowana.... 3,5 miesiaca. Jakiejest prawdopodobiestwo ze tabletka mogla niezadzialac????? wiem ze zawsze na lekach jest podawany wczes niejszy termin waznosci niz to jest w rzeczywistosci, ale moze ktos sie orientuje ile ta roznica m...
    • Mówi się, (Nawet twierdzą tak ginekolodzy), że Dziurawiec (np. napar do picia) obniża działanie tabletek antykoncepcyjnych. Wczoraj kupiłam krople żołądkowe i wyczytałam w ich składzie: -nalewka w dziurawca 25% Czy w związku z tym, po zażyciu takich kropli, dziurawiec obniży działanie tabletek anty? Dzięki
    • Od 4 lat przyjmuje tabletki antykoncepcyjne logest nie mam do nich żadnych zastrzerzeń,dziś od lekarza dowiedziałam się że mam cukrzycę typu 2 .Dzięki ze każdą radę
    • JAKIE SĄ NAJTNSZE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE????
    • zamiast postinoru wzielam 3 tabletki antykoncepcyjne i po przerwie 12 godzinnej nastepne 3 ( co dziala jak postinor, wiem ze to niezbyt zdrowe, ale niestety wyszlo tak ze w ciagu dwoch miesiecy mialam taka sytuacje 3 razy. Wiem ze to nie byl madry pomysl, ale wolalam to od bawienia dziecka. Teraz nie biore zadnych tabletek antykoncepcyjnych, i zastanawiam sie keidy bede mogla zacac je brac. Pewnie po takiej duzej ilosci hormonow musze zrobic sobie przerwe, tylko wlasnie nei wiem j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się