tampa

(6 wyników)
  • Wybieram sie do Tampy na dluzszy okres czasu. Czy ktos z was tam byl? Czy to fajne miasto? Co ciekawegpo warto zobaczyc? Jak wyglada komunikacja - autobusy, a moze metro? (nie mam samochodu) :) Prosze o opinie
  • witam, potrzebuje pomocy...:) chce sie dostac do Tampy (FL) lub st.petersburg (FL) na poczatku lipca, a bilet powrotny z toronto we wrzesniu. Szuakm taniego polaczenia, jakies strony internetwoej lub agencji turystycznej w warszawie lub toronto ktora moglaby mi to tanio zorganizowac; albo moze jkaies linie lotnicze. czy moze probowac wszystko na last minute- jak autostopem. wylot moge miec z berlina lub warszawy. moze macie juz jakies doswiadczenie z last minute. kazde info je...
  • Witam, niedlugo lece do USA, z Warzsawy do NY a potem do Tampy. To bedzie moj pierwszy raz i bardzo sie denerwuje czy zdaze sie przesiasc w NY, czy sie nie zgubie itd. Czy znajdzie sie ktos na tyle mily, zeby poswiecic troche czasu i opisac mi jak to wszystko wyglada? Tzn. po kolei - jakie formalnosci sie zalatwia i kiedy. Np. Powiedziano mi, ze mam odebrac w NY bagaze do odprawy, mimo ze beda nadane bezposrednio do Tampy. Kiedy sie odbiera et bagaze? Tuz po wyjsciu z samolotu? Gd...
  • Jade w lutym na 2 tyg. na Floryde. Bede mieszkac w okolicy Tampy. Nigdy tam nie bylam . Co mozna zobaczyc w tym czasie? Czytalam juz troche Waszych postow. Moj plan to: Miami, DisneyWorld/Sea World (2-3 dni), Everglades i Key West. Ew. Canaveral. Napiszcie czy to da sie zrobic w te 13 dni a przy okazji troche odpoczac? Tzn. nie podrozowac codziennie. Jakies inne atrakcje?? Co zobaczyc w Miami??
  • Bede przez 12 dni w Tampa,gdzie powinienem pojechac i co warte jest zobaczenia?
  • Jak w temacie Czy warto kupować Forda Focusa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się