tampa

(5 wyników)
  • Czesc Dziewczyny, rzadko tu ostatnio zagladam, bo dzieci nie daja, co robic. Ciesze sie ze wiele ze znanych mi nickow sie powtarza. Wlasnie przeprowadzilismy sie na wschodnie przedmiescia Tampy i powoli zaczynam rozgladac sie za towarzystwem:)) dla siebie i dla moich dziewczynek. Czy jest tu ktos z tej okolicy?
  • tampa(8)

witam, jestem tutaj nowa, ale mam nadzieje, ze podzielicie sie ze mna opiniami. moj m. ma mozliwosc pracy na tampie. powiedzcie, prosze, co to za miasto, jaka atmosfera, czy jest zycie kulturalne (muzea, wystawy) oraz rozrywkowe (kafejki, restauracje). czy ktores z was tutaj mieszkaja/byly z wizyta? co myslicie? dodam, ze mieszkalam przez 8 lat w londynie, pozniej przez 3 lata w nowym jorku a teraz w malym miasteczku w anglii. tampa spodoba mi sie, jezeli jest tam atmosfera, cos s...
  • czy te okolice sa raczej (przez mieszkancow i ludzi prowadzacych tam biznes) okreslane jako Gulf Coast czy Central Florida czy jeszcze inaczej? Innymi slowy, jak nazwie ten region osoba szukajaca np. w google uslugi w tym regionie lub informacji o nim, ale bez uzywania konkretnej nazwy county lub miasta? Dziekuje niezmiernie za wszelkie podpowiedzi.
  • A jesli tak, to gdzie? Marta
  • Witam wszystkie Forumowiczki, po dlugich oczekiwaniach na mozliwosc bycia ze swoim narzeczonym ( teraz juz mezem:) ) jestem wreszcie w Tampie na Florydzie, a co najwazniejsze - jestesmy wreszcie razem!!! Oczekujac na pozwolenie na prace, itp...mam bardzo duzo wolnego czasu i czuje sie troche osamotniona i znudzona siedzac w domu. Poszukuje wiec nowych Znajomych z Tampy i okolic, czy znajdzie sie ktos taki? Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i dla zalozycielki tego forum :)) ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się