tanio

(41 wyników)
  • Witam. Marzy mi się wyjazd z rodzina na któraś z europejskich wysp. Jakie biuro i wyspę możecie polecić żeby było jak najtaniej i oczywiście bezpiecznie bo chce jechać z dziećmi. Lubię dzika przyrodę, skały itp:) za wszelkie podpowiedzi będę wdzięczna
  • czy znacie jakieś małe hoteliki, skromne ,zależy mi na czymś tanim ,może ktoś był i może polecić jakiś kameralny mały hotelik , z góry bardzo dziękuję za propozycje
  • Witam, W drugiej połowie sierpnia wybieram sie do Grecji i szczeże mówiąc przerazaja mnie ceny Lotu, dlatego szukam jakiś tanich lini lotniczych. Czy ktos z was zna takie, które latają z naszych polskich lotnisk do Aten lub na Rodos, Saloniki Z góry dziekuje!!!!!!
  • Witam, czy ktos orientuje sie jak mozna tanio doleciec na Rodos lub Kos na poczatku maja 2010? Jakie linie lataja bezposrednio lub z jakim biurem podrozy? Z kazda informacje z gory dziekuje :)
  • Jak najtaniej autem na rodos czy z GRECJI czy TURCJI może ktoś wie ile to może kosztować 3 +2 one car ;) tam i spowrotem po 4 dniach
  • jak najtaniej dostac sie z polski na corfu? wizzair zdaje sie dzialac tylko w sezonie, interesuje mnie jednak marzec, i wszelkie opcje tanich lotow z polski badz niemiec, pragi czy czegokolwiek innego. np lot do wenecji i tani prom na corfu?
  • witam, w marcu musze być w Atenach. Moze ktos mi podpowie jak tanio tam doleciec? znacie jakies tanie linie lotnicze? Czy mozna skorzystac z lotów czarterowych? znacie namiary? Z góry dziękuje
  • szukam taniej opcji dotarcia na wyspę Kos w maju/czerwcu. Ktoś może coś doradzić? Będę wdzięczna za wszelkie pomysły :)
  • dla 2 osób, dwa tygodnie w Maleme, piękna malowniczo połozona willa, apartament z aneksem kuchennym, cena za osobę 2.000,00. www.grecja.com.pl/hotele/maleme/apartamenty-sunny-suites.xml?xCode=37198&tourOp=ISLA&htlCode=207&kodId=4d42afa1b6e3c23ab5d75ec3ee8b2b6a21ed871c8ade6852ac4530187d166870&adt=2&fromDate=0501&turnus=1 Szczegóły na maila: barbara.l@wp.pl
  • Pod koniec czerwca chcemy wybrać się ze znajomymi na tydzień właśnie na Kretę. Zależy nam na hotelu z opcją All Inclusive, bo słyszałam, że wyżywienie we własnym zakresie jest drogie, a do tego aby cena ze wszystkim nie przekroczyła 1500 PLN. Oprócz tego interesuje nas bliskość w miarę szerokiej i ładnej plaży (chcemy uniknąć codziennego płacenia za leżaki). No i żeby można było pospacerowac po jakiejś promenadzie z pamiatkami, czy coś pozwiedzać.. :)
  • szukam taniej oferty albo Czerwiec, albo Wrzesień tzn autokar, apartament, własne wyżywienie, ciepłe morze, plaża. Czego szukać, Czy napewno Grecja, a może Włochy lepiej? a może Bułgaria, albo Chorwacja. Gdzie najtaniej, nie potrzebuje luksusów?
  • Wiecie może kiedy i gdzie można upolawać tanie bilety lotnicze na Kretę (najlepiej Chania) z Warszawy lub z Berlina? Napiszcie po ile i gdzie Wy kupowaliście bilety i kiedy juz można się rozglądać za biletami w sezonie 2006? dzięki
  • Marzy mi się wyjazd na Kretę. Niestety z moimi funduszami proponowano mi głównie Riwierę Olimpijską. Może polecicie jakieś biuro turystyczne z tanimi wyjazdami na Kretę?
  • Zeby było ciekawiej, dawno temu mieszkałam i pracowałam , ale w Atenach. Więc niby Elladę "znam". Ale nie byłam tam 12 lat. Teraz chcę lecieć na wczasy... Przeczytałam miliony ofert biur podrózy, stron o Grecji i jestem jeszcze bardziej skołowana. Ceny jak z kosmosu, zatłoczone kurorty gdzie nie ma prawie nic z atmosfery typowo greckiej, chciałabym w sumie gdzieś bliżej Aten, i pojechać tam na kilka dni ,odwiedzić starych znajomych.... ale już sama nie wiem gdzie i z jakim biur...
  • Podobno mozna zjesc obiad za 5 Eur (oczywiscie w jakies podrzednej knajpce). Trudno mi uwierzyc ze Grecja to naprawde tani kraj... Ci ktorzy tam byli, moze ktos napisze pare slow o tym. Dziekuje
  • Czy ktos z Was spedzal tam wakacje? Jesli tak, to jak bylo?
  • Witajcie, tym razem trochę na skróty idę przy planowaniu wyjazdu:) Czy macie jakieś wskazówki/namiary jak tanio zorganizować sobie sam przelot do Grecji? Chodzi mi generalnie o którąś z wysp (byle nie Rodos bo już znam). dzięki z góry
  • chodzi mi o to gdzie koszty utrzymania się (posiłki, życie nocne etc.) są najtańsze. Odpada Riwiera Olimpijska. Wyspy chyba wypadają stosunkowo drożej niż kontynent, czyzby wypadało na Chalkidiki?
  • z jakim biurem podróży można tanio pojechać do Grecji?? autokarem - bo przeloty raczej drogie:((
  • Witam,czy moze ktos z PAnstwa orientuje się jak dostac sie na Rodos samolotem...w rozsadnej cenie. Dostalismy propozycje wyjazdu od 25 lipca do 3 sierpnia, przegladalam oferty lini lotniczych ale przyznam szczerze ze cena za sam bilet powrotny pozwolilaby mi spedzic super wakacje w Polsce. Niektorzy mowia cos o czarterach biurach podrozy,ale ja sie po prostu na tym nie znam. Czy jest mozliwosc np. lotu ze zorganizowana wycieczka ale oplacenie tylko przelotu...? Będe wdzieczna z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się