Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      telewizor

telewizor

(9 wyników)
    • "PiP (ang. Picture In Picture) to funkcja pozwalająca na równoczesne oglądanie dwóch kanałów telewizji. Polega ona na wyświetlaniu jednego (głównego obrazu) oraz pomniejszonego drugiego (podglądu) w jednej z części ekranu w małym okienku." Bzdura. PiP korzysta z dwóch wejść, czyli możemy podłączyć komputer do lcd, włączyć pip i w małym okienku zobaczymy tv (jeśli antena czy inne źródło sygnału jest podłączona).
    • Jestem właśnie w trakcie remontu pokoju. Chcę zamontować sobie telewizor LCD na ścianie ale nie mam pojęcia co zrobić z kablami, żeby nie wisiały tylko były jakoś dyskretnie ukryte. Może macie jakieś pomysły albo rozwiązania. Dopóki jeszcze ściany gołe i przed gipsowaniem można wiercić, kleić itp. Czekam na pomysły, za każdy będę wdzięczna:) Pozdrawiam!
    • Chce kupić telewizor CRT: 29'', 100 Hz do 3 tyś. PLN. Biorę pod uwagę Phlips i Sony. Trochę jestem nieufnie nastwiony do Thomson. Czy ktoś może doradzić, którą firmę wybrać? Konkretny model telewizora? Na co zwracać uwagę przy zakupie?
    • Co polecacie? chodzi mi o firme, typ. Czy lepiej miec odtwarzacz DVD razem z telewizorem, czy oddzielnie? Jakie parametry są najważniejsze? W jakim typie najkorzystniej układa się stosunek ceny do jakości? I czy kupować teraz, czy po wejściu do Unii - potanieją , podrożeją? Nie chce wydawac na to zbyt duzo pieniedzy, wiec nie interesuja mnie modne w tej chwili bajery.
    • MAM ZAMIAR KUPIĆ TEL TYLKO CZY PANORAME CZY STANDARD
    • Kupiłam sobie dvd tylko mam problem poniewaz to dvd ma takie 3 wlaczniki do telewizora,a w moim telewizorze jest tylko jedna.I w dodatku ta jedna jest juz wykorzystywana bo jest do niej podlaczony cyfrowy polsat i teraz nie wiem co robic mozna kupic jaki przelacznik czy cos ??
    • Witam, chciałabym pokój dzienny podzielić na dwa mniejsze ścianką z płyt g- k. moje pytanie jest o konstrukcję, a oto dane: na ściance miałby wisieć telewizor, byłaby jedna półka na sprzęt grający, dwie na książki/dvd. wogóle jak się do tego zabrać i gdzie ewentualnie, u kogo szukać pomocy? wiem, że trzeba zatrudnić fachową ekipę, ale jeszcze przed rozmową chciałabym mieć jakiś pogląd w tym temacie, dzięki.
    • Sąsiad słucha po nocach telewizji, starsznie to u mnie słychać, co moge zrobić tanim kosztem? Czy istnieją jakies maty wygłuszajace? Czy jak umieszcze w pokoju wiecej przedmiotów z materiału to to coś da? Jaka rada? Mieszkanie to jest chyba bardzo akustyczne :(((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się