Gość: DS IP: *.citicorp.com 14.04.04, 13:39 MAM ZAMIAR KUPIĆ TEL TYLKO CZY PANORAME CZY STANDARD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: TELEWIZOR 29 PANORAMICZNY CZY STANDARD IP: 217.153.88.* 14.04.04, 15:02 A to zależy od tego, czy chcesz go używac głównie do oglądania TV czy do filmów z DVD - w tym drugim przypadku lepiej panoramę, dla samej TV panorama nie ma sensu. A zanim kupisz ten telewizor, to odżałuj 20zł i kup nową klawiaturę do komputera, w tej shift ci się zaciął. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: TELEWIZOR 29 PANORAMICZNY CZY STANDARD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:35 Polecam panoramę, oprócz dvd również niektóre programy nadawane są już w panoramie. Też myślałam o standardzie, ale teraz z perspektywy czasu jestem bardzo zadowolona. I nie wyobrażam sobie innego! Mój tv ma kilka formatów 14:9, zoom, wide 16:9, smart, 4:3. Ustawiasz taki jaki tobie najlepiej odpowiada. Mam taką możliwość w pilocie (przy zoom i wide, obraz jest wtedy na całym ekranie), że mogę przesuwać obraz w górę lub w dół to daje to, że nie mam obciętych jednocześnie góry i dołu. Jeśli oglądasz film panoramiczny to w zwykłym tv niestety masz paski u góry i na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `fik Re: TELEWIZOR 29 PANORAMICZNY CZY STANDARD IP: *.stacje.agora.pl 21.04.04, 16:00 tej wielkosci to jednak wybralbym 4:3, panorama bedzie miala troszke maly "obraz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_p Re: TELEWIZOR 29 PANORAMICZNY CZY STANDARD IP: *.swic.dialup.inetia.pl 21.04.04, 23:28 A może to: www.allegro.pl/show_item.php?item=23972914 Odpowiedz Link Zgłoś